Brocock XR Sniper PCP-Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 8.000,00 kr. DU SPARER 30% 11.399,00 kr.
På lager
SKU
BRXRBSHR17FASYNST-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Brocock XR Sniper PCP-luftgevær i kompakt semi bullpup-design er noget for sig slev, og virkelig et PCP-luftgevær der på både udseende, egenskaber og specifikationer skiller sig ud fra mængden. Denne nye XR-serie byder nemlig på et ekstremt kraftigt PCP-system, høj udgangshastighed, kompakt design og så har den verdens bedste luftregulator fra Huma Air indbygget i PCP-systemet. Det gør tilsammen Brocock XR Sniper til et Bullpup PCP-luftgevær for skytten, der virkelig ønsker sig kvalitet og specifikationer fra øverste hylde. 

XR Sniper skyder på et kraftigt PCP-system med ladegreb på siden, og hvor en 400cc stor luftcylinder, som fyldes til maksimum 200 bar. Efter fuld opfyldning er det muligt at skyde på tre niveauer “lav, medium og høj”, hvor lav giver hele 380 skud på "lav", mens der på "høj" kan skydes op til 140 skud via et 10-skudsmagasin. På maksimum kraft opnår XR Sniper en udgangshastighed på hele 300 m/s. Luftrykket i cylinderen kan hele tiden overvåges via et indbygget manometer på siden af luftgeværet, hvilket gør det nemt at se hvornår der igen er brug for en opfyldning. Sammen med PCP-systemet har luftgeværet Brococks eget to-trins justerbare aftræk med manuel sikring.

Ligesom de andre PCP-luftvåben fra engelske Brocock, så er XR Sniper udstyret med den anerkendte Huma Air luftregulator, som blandt skytter omtales som den absolut bedste man kan få. Luftregulatoren sikre at PCP-systemet får præcis samme mængde luft ved hvert skud uanset hvor meget luft der er tilbage i cylinderen. Dette bevirker at der opnås en bedre præcision, mere ensartede skud og dermed en bedre skydeoplevelse. Derfor kan man også sige, at nu mere præcis luftregulatoren er, nu bedre og mere præcis skyder luftgeværet, og det er netop her at Huma Air luftregulatoren skiller sig ud fra andre på markedet. 

Skæftet på XR Sniper er fremstillet let kunststofmateriale, som ikke  kræver nogen form for vedligeholdelse. Dertil er skæftet lavet i det nye semi-bullpup design med støttede thumbhole pistolgreb og bedre retningsindstilling. Dertil har skæftet en stødabsorberende skuderpude, 11 mm. Skinne til kikkertsigte, 22 mm. og et vertikalt justerbart kindstykke til både venstre- og højreskytter.    

Den leveres inklusiv 10-skudsmagasin, enkeltsskudsstuds, fyldestuds og engelsk manual.  

Bemærk: Denne udgave leveres med luftcylinder i aluminimum og ikke carbon som på billedet.

Bemærk: Leveres uden kikkertsigte.

Bemærk: Leveres uden picatinny rail på undersiden. 

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Brocock.

Model: XR Sniper.

Land (Brand): England.

Produktionsland: England.  

Våbentype: PCP-luftgevær.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 10-skudsmagasin.

Magasin kapacitet: 10 hagl.

Luftcylinder størrelse: 400cc.

Max. lufttryk på cylinder: 240 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 140 skud (Full-Power).

Indbygget regulator: Huma Air regulator. 

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Tre niveauer.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 1 stk.

Udgangshastighed: 300 m/s.

Udgangshastighed PBA:

Skæfte: Soft-Touch Syntetisk. 

Kindpude: Ingen.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Højre og venstre.

Vægt: 3,3 kg.

Løbslængde: 45,7 cm.

Total længde: 86,3 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: Brocock to-trins justerbart.

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Indbygget Lothar Walther.

Lyddæmpet løb: Lothar Walther.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Fyldestuds, magasin og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved