Brocock Compatto Sniper XR PCP-Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 6.700,00 kr. DU SPARER 26% 8.999,00 kr.
På lager
SKU
BCSHRXR17FASOFT-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Brocock Compatto Sniper XR PCP-luftgeværet er virkelig et luftgevær i den bedste kvalitet, og fyldt med mange unikke egenskaber, som tilsammen gør netop denne PCP oplagt for den erfarne skytte. Compatto PCP-luftgeværet fra Brocock er efterhånden et velkendt luftgevær, som lige fra lanceringen har fået mange rosende anerkendelser. Denne udgave er en særlig “Sniper XR”, hvilket betyder at den er udstyret med nyt forbedret PCP-system, semi-Bullpup design og selvfølgelig den anerkendte Huma Air luftregulator. 

Compatto Sniper XR PCP-luftgeværet skyder på et kraftigt PCP-system, hvor en stor luftcylinder fyldes til maksimum 240 bar via PCP-kompressor, PCP-pumpe eller dykkerfalske med påfyldningsadaptor. Med en fyldt luftcylinder kan der afgives op til hele 40 skud via et 10-skudsmagasin og med en udgangshastighed på 300 m/s inden PCP-systemet igen har brug for en opfyldning. En unik funktion gør det muligt at indstille systemet i tre forskellige hastigheder, så der kan afgives endnu flere skud pr. opfyldning. 

Det kraftige PCP-system i Compatto XR Sniper er udstyret med en ekslusiv Huma Air luftregulator, som Brocock og deres søsterselvskab Daystate har adgang til. Den særlige luftregulator fra Huma Air er indbygget i PCP-systemet, og sikret at systemet får præcist samme mængde luft ved hver skudafgivelse. Det betyder at der opnås en helt ensartet og præcis præcision ved hver skud, uanset hvor meget luft der er tilbage i luftcylinderen. 

Sammen med PCP-systemet har Compatto XR Sniper et Lother Walther løb med indbygget lyddæmper, som holdes lyden nede fra det kraftige system. Derudover er PCP-systemet udstyret med et to-trins justerbart aftræk, og lufttrykmanometer, som gør det muligt hele tiden at overvåge lufttrykket inde i cylinderen. 

Skæftet på Compatto XR Sniper er fremstillet i let kunststofmateriale, som holder vægten nede på kun 3,2 kg. Skæftet er dertil designet i et semi-kompakt Bullpup design med thumbhole, Soft Touch overflade, justerbart bagstykke og uden kindpude, så den kan anvendes af både venstre- og højreskytter. 

Derudover byder Brocock Compatto Sniper XR på 11 mm. montageskinne til kikkertsigte, 22 mm. montageskinne til tilbehør og enkeltsskudsstuds og her en total længde på 86,4 cm. 

Den leveres med 10-skudsmagasin, enkeltskudsskuds og engelsk manual. 

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Brocock.

Model: Compatto Sniper XR.

Land (Brand): England.

Produktionsland: England.  

Våbentype: PCP-luftgevær.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 10-skudsmagasin.

Magasin kapacitet: 10 hagl.

Luftcylinder størrelse: 150cc.

Max. lufttryk på cylinder: 240 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 25 skud.

Indbygget regulator: Huma Air regulator. 

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Tre niveauer.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 1 stk.

Udgangshastighed: 300 m/s.

Udgangshastighed PBA:

Skæfte: Soft-Touch Syntetisk. 

Kindpude: Ingen.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Højre og venstre.

Vægt: 3,17 kg.

Løbslængde: 45,7 cm.

Total længde: 86,4 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: Brocock to-trins justerbart.

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Indbygget Lothar Walther.

Lyddæmpet løb: Lothar Walther.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: 22 mm.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Fyldestuds, enkeltsskudsstuds, magasin og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved