Beginner Pack Haglpakke - 4,5 mm.

Tilbudspris 125,00 kr. DU SPARER 15% 147,00 kr.
På lager
SKU
BEGINNER_PACKSS23-AG

Beginner Pack haglpakke til brug i luftgevær og luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm. Haglpakken indeholder hele tre forskellige pakker hagl fra både Browning og H&N, som alle gør sig perfekt til skydning mod skydeskiver, dåser og skydemål. Beginner Pack haglpakken indholder 500 stk. Browning Flat Pellets Faldhagl, 500 Stk. H&N Excite Plinking fladhagl og 500 Stk. H&N Exite Econ II fladhagl. Dermed får man her hele 1500 faldhagl i topkvalitet. Læs mere om de forskellige hagl herunder.

Browning Flat Pellets Faldhagl

Browning Flat fladhagl i 4,5 mm. kaliber til brug i luftpistoler, luftgevær og PCP-luftvåben. Flat haglet fra Browning er som navnet antyder et klassisk faldhagl med en flad spids, som laver et godt og tydeligt mærke i målet. Dette gør haglet oplaget til brug på skydeskiver, dåser og skydemål. Haglet er fremstillet i kvalitets bly, og gennem testet for en ensartet produktionen inden det forlader fabrikken. Fladhaglet fra Browning leveres i metalbøtte med 500 Stk, hvor hvert hagl vejer 0,48 gram.  

H&N Exite Plinking Fladhagl:

H&N Excite Plinking fladhagl i kaliber 4,5 mm. er fremstillet i tysk topkvalitet og et perfekt hagl til stort set alle former for skydning. Haglet har et fladet hoved, som gør det perfekt til plinking eller præcisionsskydning mod skydeskiver. H&N Excite Plinking fladhaglet er fremstillet i Tyskland, leveres i metaldåse med 500 stk. og hvert hagl vejer 0,48 gram. 

H&N Exite Icon II Fladhagl:

H&N H&N Excite Econ fladhagl i 4,5 mm. er produceret i den anerkendte tyske H&N kvalitet og derfor et godt valg til præcisionsskydning. Haglet er formet som et klassisk faldhagl med et fladt hoved og kegle-hale, som gør at den sidder godt i løbsgangen. Det flade hoved gør haglet perfekt til skydning mod skydeskiver, målskydning eller plinking. H&N Excite Econ leveres i metaldåse med 500 stk. hvor hvert hagl vejer 0,46 gram.

Antal pakker: 3 stk. 

Antal hagl: 1500 stk. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved