KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Weihrauch HW 98 Field Target Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1500-AIRGUN
Weihrauch HW 98 Field Target Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1500-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 5.199,00 kr - DU SPARER 21%

Specialpris 4.099,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Weihrauch HW 98 Field Taget er et klassisk knækluftgevær med 4,5 mm. kaliber og produceret på Weihrauchs egen fabrik i Tyskland. Geværet har en række specifikationer, som gør den skilder sig ud fra de fleste andre fjederluftgevær.

Skæftet er bland andet produceret i oliebehandlet Monte Carlo træ og med ”net-udskæringer” som giver et forbedret greb omkring geværet. Skæftet er også lavet en anelse længere end normalt og udformet så det både kan anvendes af højre- og venstrehåndsskytter. Derudover har skæftet fået en vandrat justerbar kindpude og skulderkappe i komfortabel og støddæmpende gummi. 

HW 98 har det unikke og anderkendte Weihrauch Rekord-aftræk, som giver mulighed for at finindstille aftrækket helt præcist efter skyttens ønske. Derudover har Rekord-aftrækket også automatisk sikring, som selv sikre aftrækket efter hvert skud. Geværet er med et klassik fjedersystem, som betyder at man efter hvert skud skal knække og indsætte et nyt hagl.

Udgangshastigheden kommer på trods af fjedersystemet op på hele 290 m/s, hvilket gør netop HW 98 yderst oplagt til skydning ude på lange afstande. Geværet er produceret på Weihrauchs egen våbenfabrik i Tyskland med garanti for kvalitet og holdbarhed. Bemærk at kikkertsigte ikke medfølger og at HW 98 ikke har noget optisk sigte monteret.    

 

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Kikkert: Forberedt kikkertsigte. (medfølger ikke)

Skæfte: Oliebehandlet Monte Carlo.

Aftræk: Rekord m. Autosikring.

Udgangshastighed: 290 m/s.

System: Fejder-system.

Kaliber: 4,5 mm. / .177”.

Hagl: 4,5 mm.

Længde: 112 cm.

Løbslængde: 47 cm.

Type: Knækgevær.

Manual: Engelsk.

Vægt: 4100 gram.