KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Weihrauch HW 97KT Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1504-AIRGUN
Weihrauch HW 97KT Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1504-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 5.499,00 kr - DU SPARER 16%

Specialpris 4.599,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Weihrauch 97KT med 4,5 mm. kaliber er ligesom de andre i den anerkendte 97-serie bygget på den bedste kvalitet og kendt for træfsikkerhed og et utrolig velafbalanceret skæfte der gør den oplagt til silhouettskydning.

97-KT er ligesom de andre i HW 97-serien med spændestang, der gør at den ikke skal knækkes ved ladning. I stedet løsnes og spændes en lille stang under løbet, mens haglet monteres i et lille kammer på toppen af luftgeværet. Det betyder at man undgår det traditionelle knæk på luftgeværet og dermed er der ingen svage steder hvor der kan opstå slør eller skævhed. Derudover har det også den fordel, at det faste løb ikke taber luft i samlingen og at den helt glatte riffelgang giver en bedre præcision. Systemet med spændestag og fastløb betyder at luftgeværet har en udgangshastighed på hele 290 m/s ved anvendelse af almindelige hagl. 

Skæftet på Weihrauch 97KT er udformet med det støttende og komfortable ”Thumbhole” håndtag og produceret i utrolig flot oliebehandlet nøddetræ. Aftrækket er det specielle Weihrauch Rekord, som er anerkendt for sit bløde og glatte aftræk. Derudover giver Rekord aftrækket også skytten mulighed for justering og har en indbygget automatisk sikring.

Luftgeværet er produceret på Weihrauch egen våbenfabrik i Tyskland og der medfølger en engelsk manual. Bemærk at HW 97KT har ikke noget fiberoptisk sigte og derfor skal der anvendes kikkertsigte (medfølger ikke).  

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Kikkert: Forberedt kikkertsigte. (medfølger ikke)

Skæfte: Oliebehandlet valnød.

Aftræk: Rekord m. Autosikring.

Udgangshastighed: 290 m/s.

System: Spændestang.

Kaliber: 4,5 mm. / .177”.

Hagl: 4,5 mm.

Længde: 103 cm.

Løbslængde: 30 cm.

Type: Fastløb.

Manual: Engelsk.

Vægt: 4300 gram.