Weihrauch HW 97 K Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 3.999,00 kr. DU SPARER 22% 5.099,00 kr.
På lager
SKU
22340145SS22-AG

Weihrauch HW 97K er en klassiker som er kendt blandt entusiaster for dens præcision, stabilitet og kvalitet. Derudover har HW 97K også et fantastisk udtryk og er ligesom vores andre Weihrauch produkter bygget på deres egen våbenfabrik i Tyskland. Luftgeværet er bygget med en spændestang, som betyder at geværet har et fastløb og derfor ikke noget knæk på løbet. Dette giver en øget præcision, mere ensartet riffelgang og bedre holdbarhed. Luftgeværet lades ved at tage trække spændestangen helt tilbage, så det låser. Haglet indsættes i et kammer og spændestangen føres tilbage.  

Skæftet er produceret i oliebehandlet valnød og udformet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Da Weihrauch har udviklet skæftet var det med høj fokus på et opnå et så velafbalanceret luftgevær så muligt, hvilket gør derfor HW 97K perfekt til ”silhouettskydning”. Aftrækket i geværet er det verdenskendte Weihrauch Rekord, som gør det mulig at finindstille aftrækket helt præcist. Derudover har Rekord-aftrækket også automatisk sikring efter hver skud. Bemærk at HW 97K har ikke noget fiberoptisksigte og derfor skal der anvendes kikkertsigte (medfølger ikke).    

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Weihrauch.

Model: HW 97 K. 

Land (Brand): Tyskland.

Produktionsland: Tyskland. 

Våbentype: Luftgevær.

System: kænklæb - Spændestang.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Nej. 

Magasin kapasitet: 

Udgangshastighed: 290 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl:

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Velnødtræ.

Kindpude: Venstre og højre side.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 4 kg.

Løbslængde: 30 cm.

Total længde: 102 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Autosikring.

Aftræk: Rekord. 

Stempel: Spændestang.

Lyddæmper: Nej.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: 9-11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Nej.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Engelsk manual. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved