KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Weihrauch HW 97K Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1501-AIRGUN
Weihrauch HW 97K Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1501-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 4.399,00 kr - DU SPARER 16%

Specialpris 3.699,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Weihrauch HW 97K er en rigtig klassiker og er kendt blandt entusiaster for dens præcision, stabilitet og kvalitet. Derudover er HW 97K også et fantastisk udtryk og er ligesom vores andre Weihrauch produkter bygget på deres egen våbenfabrik i Tyskland. Luftgeværet er bygget med en spændestang, som betyder at geværet har et fastløb uden noget knæk, som på almindelige gevær. Det betyder at man opnår et øget præcision, mere ensartet riffelgang og at der ikke er risiko for slør i løbet. Når geværet skal lades tager man derfor fat i spændestangen og trækker det helt tilbage, så det låser. Haglet sættet i på toppen af geværet, hvor det nemt puttes ned i en lille skål og gerværet er klar til skud.

Skæftet er produceret i oliebehandlet valnød og udformet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Da Weihrauch har udviklet skæftet var det med høj fokus på et opnå et så velafbalanceret gevær så muligt, hvilket gør derfor HW 97K perfekt til ”silhouettskydning”. Aftrækket i geværet er det verdenskendte Weihrauch Rekord, som gør det mulig at finindstille aftrækket helt præcist.Derudover har denne type sikring også automatisk sikring af aftrækket efter hver skud. Bemærk at HW 97K har ikke noget fiberoptisk sigte og derfor skal der anvendes kikkertsigte (medfølger ikke).    

 

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Kikkert: Forberedt kikkertsigte. (medfølger ikke)

Skæfte: Oliebehandlet valnød.

Aftræk: Rekord m. Autosikring.

Udgangshastighed: 290 m/s.

System: Spændestang.

Kaliber: 4,5 mm. / .177”.

Hagl: 4,5 mm.

Længde: 102 cm.

Løbslængde: 30 cm.

Type: Fastløb.

Manual: Engelsk.

Vægt: 4300 gram.