KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Weihrauch HW 97 Black Line-STL Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1503-AIRGUN
Weihrauch HW 97 Black Line-STL Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1503-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 4.799,00 kr - DU SPARER 17%

Specialpris 3.999,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Weihrauch HW 97 Black Line-STL er endnu en specieludgave i Weihrauchs 97-serie. Ligesom søsterudgaven "HW Black Line" har denne ”STL” udgave en helt blankt ”Stainless-Look” på løbet og overdelen af luftgeværet. Det er med til at give et anderledes og unikt udsende, som i den grad for den til at skille sig ud fra mængden. Weihrauch 97 serien er kendt bland entusiaster for sit kraft, træfsikkerhed, kvalitet og en fantastisk velafbalanceret skæfte, hvilket denne Black Line-STL udgave også indeholder.

Derudover har den selvfølgelig også spændestangssystemet, som betyder at luftgeværet lades ved at løsne spændestagen under løbet og trække det helt om, mens haglet sættes i et lille kammer på toppen af geværet. Spændestangen trækkes tilbage til startposition under løbet og luftgeværet er herned ladt og klar til skud. Systemet har de fordele at der opnås en øget præcision og bedre slidstyrke, fordi løbet ikke knækkes på midten ligesom almindelige knækluftgevær. Dermed er der heller ingen risiko for at der opstår slør i løbet. 

HW 97 Black Line-STL har ligesom de andre i 97 fået det utrolig bløde og justerbare Weihrauch Rekord aftræk, som er anerkendt over hele verden. Skæftet er i samme form som den originale 97 KT og har derfor også det støttende og komfortable ” thumbhole” greb. Forskellen er dog at denne udgave er produceret i kunststof og ikke nøddetræ som den originale, hvilket her fordele ved mindre vedligeholdelse og ca. 100 gram mindre vægt.

Et fantstisk luftgevær produceret i Tyskland og udviklet med særlig fokus på silhouettskydning. Udgangshastigheden er ligesom de andre 97’er på 290 m/s ved anvendelse af almindelige hagl. Der medfølger engelsk manual og geværet leveres i en papkasse. Bemærk at HW 97 Black Line-STL har ikke noget fiberoptisk sigte og derfor skal der anvendes kikkertsigte (medfølger ikke).  

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Kikkert: Forberedt kikkertsigte. (medfølger ikke)

Skæfte: Kunststofskæfte.

Aftræk: Rekord m. Autosikring.

Udgangshastighed: 290 m/s.

System: Spændestang.

Kaliber: 4,5 mm. / .177”.

Hagl: 4,5 mm.

Længde: 101,5 cm.

Løbslængde: 30 cm.

Type: Fastløb.

Manual: Engelsk.

Vægt: 4200 gram.