KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,- 

                                                                                            JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 6/1/2019

Weihrauch HW 97 Black Line Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:22314145SS17-AIRGUN
Weihrauch HW 97 Black Line Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:22314145SS17-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 4.199,00 kr - DU SPARER 17%

Specialpris 3.499,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Den klassiske Weihrauch HW 97 i en speciel ”Black Line” udgave med sort syntetisk skæfte og blank sort brunering. Udover skæfte og brunering er der ikke ændret på luftgeværet i forhold til de andre HW 97 serien, og byder på samme træsikkerhed, kvalitet og er fantastisk velafbalanceret.

HW 97 Black Line er derfor også med Weihrauch klassiske spændestang og fastløb. Det betyder at luftgeværet ikke har noget ”knæk” på selve løbet, hvilket sikre at der ikke opstår slår og at der opnås en mere jævn riffelgang. Derudover betyder spændestangen at man får et luftgevær med en højere slidstyrke og et mere præcist skud. Systemet lades ved at løse spændestangen under løbet og trække den i spænd, mens haglet puttes i et lille kammer på toppen af luftgeværet. 

Til forskel fra den originale 97’er har denne udgave ikke et skæfte i nøddetræ, men i kunststofmateriale, hvilket byder på en række fordele. Et kunststofskæfte har ikke samme vedligeholdelse som et træskæfte og skal ikke behandles efter brug i fugtigt vejr, ligesom der spares ca. 100 gram på vægten. Til trods for det anderledes skæfte har det samme udformning som den originale HW 97 KT, hvilket betyder at man stadig har det komfortable og støttende ”Thumbhole” greb.

Aftrækket på Black Line udgaven er også med det unikke Weihrauch Rekod-aftræk, som både er utrolig stabilt og blødt, ligesom det giver skytten mulighed for finjustering af aftrækket. Udgangshastighed for denne udgave er på hele 290 m/s takke være spændestangssystemet. Bemærk at HW 97 Black Line har ikke noget fiberoptisk sigte og derfor skal der anvendes kikkertsigte (medfølger ikke).   

HW 97 Black Line leveres med engelsk manual. 

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Kikkert: Forberedt kikkertsigte. (medfølger ikke)

Skæfte: Kunststofskæfte.

Aftræk: Rekord m. Autosikring.

Udgangshastighed: 290 m/s.

System: Spændestang.

Kaliber: 4,5 mm. / .177”.

Hagl: 4,5 mm.

Længde: 101,5 cm.

Løbslængde: 30 cm.

Type: Fastløb.

Manual: Engelsk.

Vægt: 4200 gram.