KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Weihrauch HW 90 Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1511-AIRGUN
Weihrauch HW 90 Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1511-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 4.999,00 kr - DU SPARER 18%

Specialpris 4.099,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Weihrauch HW 90 er en rigtig klassisker og uden tvivl noget af det bedste kvalitet man kan få i på markedet. HW 90 er produceret på Weihrauchs våbenfabrik i Zella-Mehlis, hvor de har udviklet og fremstillet våben af bedste kvalitet siden 1899. 

Luftgeværet er bygget op omkring Weihrauchs Theobens Gas-Ram system, som betyder at den traditionelle springfjeder, er skiftet ud med en gas-cylinder. Når Geværet lades, bliver gas-cylinderen spændt via et lille stempel, som ved skud sender haglet ud af løbet. Theobens systemet har sine klar fordele ved at man ikke har samme slid, som man ofte oplever med almindelige springfjeder gevær. Derudover giver systemet også et langt mere ensartet skud.

Skæftet er produceret i oliebehandlet træ, Monte Carlo og med netudsæringer, som sikre end godt greb om det ellers glatte træ. Derudover har skæftet absorberende gummibagkappe, samt en lille kindpude på venstreside. Skæftets form gør at det kan anvendes anvendes af både venstre- og højrehåndsskytter. Aftrækket er Weihrauch anerkendte ELITE-aftræk med nem justering og automatisk sikring.

HW 90 er forberedt til kikkertmontage via en standard skinne på toppen af geværet. Udgangshastigheden kommer takke være Theobens gas-cylinder systemet helt op på 320 m/s med almindelige hagl. Med til geværet følger der seks udskiftelige sigtemidler og engelsk manual. Bemærk at kikkertsigtet på billederne ikke medfølger.   

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Kikkert: Forberedt kikkertsigte. (medfølger ikke)

Skæfte: Oliebehandlet Monte Carlo.

Aftræk: ELITE m. Autosikring.

Udgangshastighed: 320 m/s.

System: Theobens Gas-cylinder.

Kaliber: 4,5 mm. / .177”.

Hagl: 4,5 mm.

Længde: 115 cm.

Løbslængde: 50 cm.

Type: Knækgevær.

Manual: Engelsk.

Vægt: 4000 gram.