KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Weihrauch HW 70 Luftpistol - 4,5 mm.

Varenummer:1707-AIRGUN
Weihrauch HW 70 Luftpistol - 4,5 mm.
Varenummer:1707-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 1.799,00 kr - DU SPARER 19%

Specialpris 1.449,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Weihrauch HW 70 er en klassisk luftpistol med knækladegreb, som er produceret på Weihrauchs legendarisk våbenfabrik i Tyskland. Luftpistolen er utrolig solidt bygget og har tilmed fået et mere let håndtag i kunststofmateriale, som både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Luftpistolen skyder på et klassisk system med en spændefjeder, som trækkes på ved at knække luftpistolens løb og isætte haglet direkte i løbsindgangen.

Denne konstruktion gør at der opnås en udgangshastighed på hele 125 m/s. og gør pistolen egernet til målskydning på 10 meter. Weihrauch HW 70 har et blødt og glat aftræk med mulighed for to-trins justeringer, som gør det muligt at tilpasse den efter skytten ønske og behov. På toppen har den et justerbart mikrometer sigtemiddel, men det er dog ikke muligt at montere kikkert- eller rødpunktssigte på luftpistolen. 

Bemærk:

For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Udgangshastighed: 125 m/s.

Skæfte: Kunststofskæfte.

Pibe med riffelgang.

Produceret i Tyskland.

Aftræk: To-trins justerbar.

Sikring: Manuel.

Længde: 32 cm.

Løbslængde: 16 cm.

Hagl: 4,5 mm. 

Kaliber: 4,5 mm. (0,177”)

Vægt: 1100 gram.