KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Weihrauch HW 110 ST FAC-Version PCP Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:HW110SW-AIRGUN
Weihrauch HW 110 ST FAC-Version PCP Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:HW110SW-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 9.999,00 kr - DU SPARER 14%

Specialpris 8.599,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Tyske Weihrauch er klar med en række nyheder på PCP fronten, og en af dem er den spændende Weihrauch HW 110 ST PCP-luftgevær. Den er bygget på baggrund af Weihrauchs orginale PCP-system, men med en række forbedringer i form af integreret monometer og Quick-fill udstyr med regulator. Det hele er selvfølgelig bygget og produceret i den velkendte tyske Weihrauch kvalitet, der henvender sig til skytten der ønsker det bedste.

HW 110 ST er som nævnt et ”Pre-Charged Pneumatic” og betyder at geværet et udstyret med en lufttank, som fyldes via kompatibel PCP-pumpe eller godkendt dykkerplaske. Derefter er det muligt at skyde op til ca. 50 skud med et 10-skudsmagasin. Derudover har PCP systemet sine fordele ved at man opnår et mere ens aftræk, bedre præcision, færre rystelser og får et 100% rekylfrit luftgevær. Dertil er PCP systemet i Weihrauch også utrolig kraftigt og opnår en udgangshastighed på hele 320 m/2 ved brug af almindelige hagl. 

PCP-systemet i Weihrauch HW 110 ST har en indbygget luftregulator, som styre hvor meget luft systemet får. Det vil sige at uanset hvor meget luft der er i luftcylinderen vil regulatoren sikre at systemet får den nødagtig samme mængde luft ved hvert skud. Dette giver både en øget præcision og et helt ens skud. 

Weihrauch HW110 ST har et skæfte i let kunststofmateriale med et klassisk pistolgreb. Skæftet er bygget så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter med en tosidet kindpude. Aftrækket er Weihrauchs anerkendte Match aftræk, som har en utrolig blød og præcist gang. Derudover har aftrækket to-trins justering og indbygget manuelsikring. På toppen af luftgeværet er, der klargjort til montering af kikkertsigte (medfølger ikke).  

Bemærk at kikkertsigtet på billedet ikke medfølger denne udgave af HW 110 ST.

Se Weihrauch HW 110 ST manualen her.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Inkl. Quick Fill Knit.

Inkl. Ekstra 10-skuds magasin.

Kikkert: Forberedt kikkertsigte - Weaver rail. ( kikkert medfølger ikke)

Skæfte: kunststofskæfte. 

Aftræk: To-trins justerbar m.  Manuelsikring.

Udgangshastighed: 320 m/s.

System: 200 bar Luftcylinder (PCP).

Skud pr. Opfyldning (ca.):  50 skud. 

Kaliber: 4,5 mm. / .177”.

Produktionsland: Tyskland.

Udgave: FAC-version.

Hagl: 4,5 mm.

Længde: 100,5 cm.

Løbslængde: 60 cm.

System: PCP.

Manual: Engelsk.

Vægt: 3400 gram.