KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Weihrauch HW 100 T - F.S.B. - 4,5 mm

Varenummer:1510-AIRGUN
Weihrauch HW 100 T - F.S.B. - 4,5 mm
Varenummer:1510-AIRGUN

JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 7. JANUAR 2018

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 11.999,00 kr - DU SPARER 21%

Specialpris 9.499,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Weihrauch HW 100 T F.S.B er et PCP luftgevær i den absolutte kvalitetsmæssige topklasse og hvor der ikke er sparet på noget. Geværet er ligesom vores andre luftgevær fra Weihrauch bygget på deres fabrik i Tyskland, hvor de siden 1899 har udviklet og fremstillet våben i den bedste kvalitet. HW 100 T – F.S.B er et PCP luftgevær, hvilket vil sige at geværet har en lufttank, som skal pumpes eller fyldes med en dykkerflaske.

 

Systemet fungere ved at lufttanken fyldes op til max 200 bar, hvorefter man har ca. 50 skud i et 14-skuds magasin inden der er behov for en ny opfyldning. De klar fordele ved dette system er at man ikke skal knække geværet efter hvert skud, samt at man får et fastløb uden knæk hvor der både kan opstå slid og slør. Endvidere er PCP-våbens fordel også at geværet får et mere ensartet skud og en bedre præcision. F.S.A står for ”Fully Shrouded Barrel” og betyder i sin enkelthed at hele løbet er isoleret, så det får en lyddæmpende effekt.

 

Skæftet er lavet i olieret nøddetræ i højeste kvalitet og kan både anvendes af højre- og venstrehåndsskytter. Navet HW 100 T – F.S.B har også en betydning for skæftet, da ”T” står for ”Thumbhole” og dermed lægger navn til det specielle og støttende greb geværet har. Aftrækket er Weihrauchs Mach aftræk med manuelsikring, som også gør det muligt for skytten selv at justere trykket. Geværet er rekylfri og ved brug af almindelige hagl kommer udgangshastigheden helt op på 320 m/s takke være PCP systemet. Derudover medfølger der ekstra magasin, Quick Fill kit, og engelsk manual.

 

Bemærk at kikkertsigtet på billedet ikke medfølger denne udgave af HW 100 T – F.S.B.     

 

 

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

 

Yderligere information

Specifications

Inkl. Quick Fill Knit

Inkl. Ekstra 14-skuds magasin.

Kikkert: Forberedt kikkertsigte. (medfølger ikke)

Skæfte: Oliebehandlet nøddetræ m Thumbhole.

Lyddæmper: Fully Shrouded Barrel” (F.S.B.)

Aftræk: Mach m.  Manuelsikring.

Udgangshastighed: 320 m/s.

System: 200 bar Luftcylinder (PCP).

Skud pr. Opfyldning (ca.):  50 skud.  

Kaliber: 4,5 mm. / .177”.

FAC-version.

Hagl: 4,5 mm.

Længde: 112,5 cm.

Løbslængde: 56 cm.

Type: PCP.

Manual: Engelsk.

Vægt: 3,600 gram.