KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Weihrauch HW 100 SK PCP Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1508-AIRGUN
Weihrauch HW 100 SK PCP Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1508-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 10.999,00 kr - DU SPARER 18%

Specialpris 8.999,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Weihrauch HW 100 SK er endnu en model i den legendariske HW 100 serie. Model ”SK” skiller sig ud ved at have et kortere skæfte, løb og luftcylinder, så der opnås et mere sporty og kompakt luftgevær. Det mere kompakte ydre gør at man med SK modellen spare ca. 400 gram på vægten, i forhold til de andre modeller i HW 100 serien. 

Model SK er lige som de andre i HW 100 serien udstyret med Weihrauch anerkendte ”Pre-Charged Pneumatic” system. Systemet fungere ved at man har en ”forud pumpet” luftcylinder monteret på skæftet, som via luft sætter et stempel under tryk og derved frigiver haglet. Luftgeværet skal derfor ikke ”knækkes” som almindelige luftgevær, men fyldes til max 200 bar via PCP-fodpumpe eller dykkerflaske, hvorefter der kan afgives ca. 50 skud med et 14 skuds magasin. PCP systemet helt store fordele er at der ikke er noget knæk på løbet, hvor der kan opstå slør eller slidtage.

Lufttrykket i Weihrauch HW 100 SK styres af en indbygget regulator, som har til formål at gøre luftgeværet 100% præcist. Luftregulatoren sikre at PCP-systemet får det rigtige tryk, så der frigives den samme mængde luft ved hvert skud. Dermed opnås der et helt ens og mere præcist skud, uanset hvor meget luft der er i luftcylinderen.  

Weihrauch HW 100 SK har grundet den lidt mindre luftcylinder en smule mindre udgangshastighed end andre PCP-luftvåben fra Weihrauch og ligger derfor på 275 m/s. Ønsker man en øget hastighed bør man kigge på den større HW 100 S, som har en større luftcylinder og derfor en øget udgangshastighed. Skæftet på HW 100 SK er produceret i olieret nøddetræ og formet som et sportskæfte med almindeligt håndtag. Skæftet kan både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. 

Aftrækket er ligesom i de andre HW 100 modeller udstyret med Weihrauch Macht-aftræk, som giver skytten mulighed for at indstille sit aftrækket efter behov. Derudover medfølger der Quick Fill kit, ekstra magasin og engelsk manual.  

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Inkl. Quick Fill Knit

Inkl. Ekstra 14-skuds magasin.

Kikkert: Forberedt kikkertsigte. (medfølger ikke)

Skæfte: Oliebehandlet nøddetræ (sportsskæfte)

Aftræk: Mach m.  Manuelsikring.

Udgangshastighed: 275 m/s.

System: 200 bar Luftcylinder (PCP).

Skud pr. Opfyldning (ca.):  50 skud. 

Kaliber: 4,5 mm. / .177”.

Produktionsland: Tyskland.

FAC-version.

Hagl: 4,5 mm.

Længde: 97,5 cm.

Løbslængde: 41 cm.

Type: PCP.

Manual: Engelsk.

Vægt: 3,200 gram.