KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Weihrauch HW 100 S F.S.B. - 4,5 mm

Varenummer:1509-AIRGUN
Weihrauch HW 100 S F.S.B. - 4,5 mm
Varenummer:1509-AIRGUN

JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 7. JANUAR 2018

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 11.999,00 kr - DU SPARER 21%

Specialpris 9.499,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Med Weihrauch HW 100 S – FSB er skabt til feinschmeckeren og er derfor også et PCP luftgevær i den absolut bedste kvalitet. Geværet er en del af den kendte HW 100 serie der er tilgængelig med fire forskellige skæfter, hvor denne er model ”S”, som står for sportsskæfte, hvilket betyder et helt almindelig og let udformning.

 

HW 100 S – F.S.B er et PCP luftvåben uden fejder og ladegreb, men derimod med en luftcylinder. PCP systemet fungere ved at lufttanken fuldes på til 200 bar via håndpumpe eller dykkerflaske, hvorefter man har ca. 50 skud inden geværet igen skal flydes. De klare fordele ved PCP systemet er at man ikke har noget knæk på løbet, hvor der kan opstå slør og slid efterhånden som det bliver brugt. Derudover har man heller ikke noget sted løbet er ”knækket” og man opnår derfor en mere præcis og helt lige riffelgang, som giver et forbedret præcision.  

 

Skæftet er produceret i mørkt nøddetræ som både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter takke være det innovative greb. Aftrækket er Weihrauch to-trins justerbare Mach aftræk, som gør det muligt selv at indstille aftrækket efter skytten behov og ønsker. Denne udgave af HW 100 er en F.S.B, hvilket sige at der er monteret et isoleret løb som har en effektiv lyddæmpende effekt. Derudover medfølger der ekstra 14-skuds magasin, engelsk manual og Quick Fill.  

 

 

 

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Inkl. Quick Fill Knit

Inkl. Ekstra 14-skuds magasin.

Kikkert: Forberedt kikkertsigte. (medfølger ikke)

Skæfte: Oliebehandlet nøddetræ (sportsskæfte)

Lyddæmper: Fully Shrouded Barrel” (F.S.B.)

Aftræk: Mach m.  Manuelsikring.

Udgangshastighed: 320 m/s.

System: 200 bar Luftcylinder (PCP).

Skud pr. Opfyldning (ca.):  50 skud. 

Kaliber: 4,5 mm. / .177”.

FAC-version.

Hagl: 4,5 mm.

Længde: 112,5 cm.

Løbslængde: 56 cm.

Type: PCP.

Manual: Engelsk.

Vægt: 3,600 gram.