KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Weihrauch HW 100 S PCP Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1507-AIRGUN
Weihrauch HW 100 S PCP Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1507-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 10.999,00 kr - DU SPARER 18%

Specialpris 8.999,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Weihrauch HW 100 S er ligesom de andre i HW 100 serien bygget op omringet et-PCP system, men denne model har et længere løb og en lidt større luftcylinder. Det længere løb betyder at haglet har mere tid i riffelgangen og at man derfor opnår en bedre præcision, mens det større luftcylinder gør at der opnås en udgangsagtighed på hele 320 m/s, hvor de mindre Weihrauch modeller ligger på 275 m/s. 

Skæftet er produceret i nøddetræ og med Weihrauch lette og handy sportskæfte. Skæftet har en skulderkappe i gummi, som øger komforten under skydning og absorbere presset på skulderen ved længere tids skydning. Det specielle Match-aftræk gør det muligt for skytten at justerer på aftrækket, så det kommer til at passe helt perfekt. 

HW 100 S skyder ligesom de andre i HW 100 serien på det unikke PCP-system, som betyder at luftgeværet ikke skal knækkes, men derimod har en luftcylinder, så det kun er nødvendigt at tage ladegreb efter hvert skud. Luftcylinderen skal via fodpumpe eller dykkerflaske (inkl. opfyldningskit) fyldes til maksimum 200 bar, hvor efter skytten har ca. 50 skud med et 14-skudsmagasin. PCP-systemet gør at man opnår et fastløb med en lang riffelgang, som giver en øget præcision. 

PCP-systemet i Weihrauch HW 100 S har en indbygget luftregulator, som styre hvor meget luft systemet får. Det vil sige at uanset hvor meget luft der er i luftcylinderen vil regulatoren sikre at systemet får den nødagtig samme mængde luft ved hvert skud. Dette giver både en øget præcision og et helt ens skud.  

Denne udgave af HW 100 S er en FAC-version (Full Power) og produceret på Weihrauchs egen fabrik i Tyskland. Derudover medfølger der Quick Fill kit, ekstra magasin og engelsk manual.     

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

 

Yderligere information

Specifications

Inkl. Quick Fill Knit.

Inkl. Ekstra 14-skuds magasin.

Kikkert: Forberedt kikkertsigte. (medfølger ikke)

Skæfte: Oliebehandlet nøddetræ (sportsskæfte)

Aftræk: Mach m.  Manuelsikring.

Udgangshastighed: 320 m/s.

System: 200 bar Luftcylinder (PCP).

Skud pr. Opfyldning (ca.):  50 skud. 

Kaliber: 4,5 mm. / .177”.

Produktionsland: Tyskland.

FAC-version.

Hagl: 4,5 mm.

Længde: 107 cm.

Løbslængde: 60 cm.

Type: PCP.

Manual: Engelsk.

Vægt: 3900 gram.