KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,- 

                                                                                            

Weihrauch HW 100 Bullpup PCP Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:HW100BPSS19-AG
Weihrauch HW 100 Bullpup PCP Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:HW100BPSS19-AG

 

Pris: 12.999,00 kr - DU SPARER 15%

Specialpris 10.999,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Forudbestillingsvare: Weihrauch HW 100 Bullpup PCP luftgeværet udkommer i første omgang kun i et stærkt begrænset antal. Forudbestillinger vil blive leveret i starten af maj.

Weihrauch HW 100 Bullpup PCP luftgeværet er uden tvivl den største nyhed tyske Weihrauch har lanceret i mange år. HW 100 Bullpup er som navnet antydet, en kort udgave af der anerkendte HW 100 PCP-serie. Denne bullpup udgave byder udover PCP-systemet, på en række smarte detaljer og egenskaber, som gør den blandt de førende bullpup på markedet.  

HW 100 Bullpup er som nævnt baseret på Weihrauch PCP-system, hvor en luftcylinder pumpes via PCP-pumpe, dykkerflaske eller PCP-kompressor til maksimum 200 bar. Herefter kan der via et 14-skudsmagasin afgives op til hele 50 skud, inden systemet igen har brug for luft. Det kraftige PCP-system betyder, at HW 100 Bullpup opnår en udgangshastighed på 320 m/s med almindelige hagl.  

PCP-systemet er tilmed udstyret med en luftregulator, som gør systemet 100% præcist. Regulatoren sikre at PCP-systemet får det rigtige lufttryk og at der frigives den samme mængde luft ved hvert skud. Dermed opnås der et helt ens og præcist skud, uanset hvor meget luft der er tilbage i luftcylinderen.  

Skæftet er lavet i kunststofmateriale og med en skridsikker Soft Touch overflade. Dertil har den det samme anerkendte pistolhåndtag, som bruges på Weihrauchs HW 44 PCP luftpistol. Et håndtag som er fremstillet i to forskellige materialer og formet, så det giver den optimale støtte. Dertil er skæftet lavet med en lille kindpude og en lodret justerbar skulderpude.  

Selve monteringsskinnen til sigtekikkerten gemmer på en lille smart detalje. Den er nemlig udstyret med en Picatinny rail, som via tre skruer kan tages af, så det bliver muligt at påsætte almindelige 9-11 mm. dovetail montage.

Weihrauch HW 100 Bullpup leveres med air-stripper på løbet, to 14-skudsmagasiner og engelsk manual.

Bemærk: Lyddæmper og sigtekikkert medfølger ikke.       

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Inkl. Ekstra 14-skuds magasin.

Kikkert: Forberedt kikkertsigte. (medfølger ikke)

Montage: Picatinny & 11 mm. dovetail. 

Skæfte: Kunststofmateriale.

Lyddæmper: Medfølger ikke. 

Aftræk: Mach to trins justerbar m. sikring.

Udgangshastighed: 320 m/s.

Luftcylinder: 200 bar Luftcylinder (PCP).

Skud pr. Opfyldning (ca.): 50 skud. 

Kaliber: 4,5 mm. / .177”.

Udgave: FAC-version.

Hagl: 4,5 mm.

Længde: 83,5 cm.

Løbslængde: 41 cm.

Type: Bullpup.

System: PCP.

Manual: Engelsk.

Vægt: 3780 gram.