Crosman 2020 er online - Se alle nyheder her!

×

WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16 - GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Walther Rotex RM8 PCP Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:465.10.50SS20-AG
Walther Rotex RM8 PCP Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:465.10.50SS20-AG

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på [email protected] eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

4.299,00 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Walther Rotex RM8 PCP-luftgeværet er designet i klassisk engelsk stil, men produceret og samlet på Walthers egen våbenfabrik i Tyskland. Den er fremstillet i de bedste materialer og byder på både et kraftigt PCP-system med regulator, Lothar Walther løb, stor luftcylinder og et lækkert italiensk Minelli skæfte.    

Walthers fokus på kvalitet står ikke til diskussion, og kan de ikke slev fremstille de bedste komponenter, så gør de ofte brug af dele fra andre producenter. Derfor er Rotex RM8 udstyret med et italiensk skæfte fra Minelli, som også ses på andre topkvalitets luftgevær brands. Minelli har specialiseret sig i bearbejdning af træ til brug på geværkolber og på Rotex RM8 er det resulteret i et ergonomisk skæfte med laserudståret greb. 

Det er dog ikke kun Minelli skæftet, som Walther har hentet fra en anden producent i deres udvikling af Rotex RM8, for løbet er ligesom mange andre Walther luftgeværet leveret af selveste Lothar Walther. Dertil er løbet udstyret med Walthers Super Silent Technology, som dæmper lyden fra det kraftige PCP-system og har ½ UNF-gevind til montering af ekstern lyddæmper. 

Rotex RM8 er et klassisk PCP-luftgevær med en 200cc stor luftcylinder, som skal fyldes via en PCP-pumpe, PCP-kompressor eller dykkerfalske til maksimum 230 bar. Herefter kan der afgives helt op til 180 skud via et medfølgende 8-skudsmagasin inden systemet igen har brug for en opfyldning. Lufttrykket kan hele tiden overvåges via et indbygget lufttrykmanometer på undersiden af luftgeværet.  

For at gøre PCP-systemet 100% præcist, er Rotex RM8 udstyret med en indbygget regulator, som sikre at systemet får præcis samme mængde luft ved hvert skud helt ned til 120 bar. Dertil har PCP-systemet fået Walthers Vibration Reduction System, som stort set fjerner alle vibrationer ved skudafgivelse. Det kraftige PCP-system, gør at Rotex RM8 opnår en udgangshastighed på hele 305 m/s med almindelige hagl. 

Sammen med PCP-systemet har Walter udstyret Rotex RM8 med et to-trins justerbart TX-aftræk, som giver skytten mulighed for hurtig og nem indstilling af aftrækket. Dertil er aftrækket udstyret med en manuel sikring. 

Derudover byder Walther Rotex RM8 på 11 mm. dovetail monteringsskinne til kikkertsigte, stødabsorberende skulderpude og støttende kindpude. Den leveres med et magasin, fyldestuds og engelsk manual.

Bemærk: Leveres uden kikkertsigte. 

Se Walther Rotex RM8 manualen her. 

Se Walter Rotex RM8 her:

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Inkl. et Walther 8-skudsmagasin. 

Lydisolering: Walther Super Silent Technology.

Skytte: Venstre- og højrehåndsskytter.

Skæfte: Minelli træskæfte. 

Aftræk: Walther XT-aftræk (Match) justerbar m. manual sikring. 

Type: PCP-system.

Luftcylinder: 200cc.

Lufttryk: Maksimum 230 bar.

Skud pr. opfyldning: Op til 180 skud. 

Kikkertmontering: 11 mm skinne - dovetail.

Walthers Vibration Reduction System.

Løb: Lothar Walther løb med ½ UNF-gevind.

Længde: 95 cm.

Udgangshastighed: 305 m/s.

Inkl. Engelsk manual.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 3870 gram.

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér