Bestil inden kl. 14.00 og vi sender i dag!

×

KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15      GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-      BYT INDTIL 7/1 2020

Walther 1250 Dominator FT PCP Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:465.00.71FW19-AG
Walther 1250 Dominator FT PCP Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:465.00.71FW19-AG

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

6.999,00 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Walther 1250 Dominator FT PCP-luftgevær er bygget på det velprøvede PCP-system fra Walthers anerkendte LG300 Dominator konkurrence PCP-luftgevær og byder derfor både på høj udgangshastighed, stor luftcylinder og lyddæmpet løb. Denne udgave leveres inklusiv fast lyddæmper, bipod og et stort Walther 8-32x56 mm. kikkertsigte. 

1250 Dominator FT har som nævnt samme PCP-system, som Walthers anerkendte LG300 Dominanor, hvilket betyder at systemet både er gennemtestet og afprøvet på konkurrenceplan. Det særlige ved netop dette systemer, er at boltaktionen fører haglet direkte ind i løbet, hvilket giver en bedre præcision på lange afstande med minimal hastighedsreduktion.  

PCP-systemet er udstyret med en stor luftcylinder, som fyldes til maksimum 300 bar med en PCP-pumpe, PCP-kompressor eller dykkerflaske med påfyldningsadapter. Herefter kan der afgives helt op til 100 skud inden luftcylinderen igen har brug for luft. Det kraftige PCP-system og den store luftcylinder, gør at 1250 Dominator kan skyde med en udgangshastighed på helt op til 380 m/s. 

For at holde lyden fra det kraftige PCP-system nede, har luftgeværet fået et lyddæmpet løb og en fastmonteret lyddæmper på løbet. Dæmpningen på løbet isolerer lyden i løbet, mens lyddæmperen opsamler lyden i små kamre uden at påvirke haglet.   

Sammen med PCP-systemet har Walther 1250 Dominator FT et justerbart aftræk med automatisk sikring. Aftrækket kan nemt indstillet efter skytten ønske via en lille justeringsskrue på undersiden af aftrækket. 

Skæftet er fremstillet i glasfiberforstærket syntetisk materiale, som både gør den let og vedligeholdelsesfri. Skæftet er formet med et Monte Carlo kindstykke, som både kan bruges af venstre- og højrehåndsskytter. Dertil er skæftet lavet med skridsikre greb og med en skulderpude i stødabsorberende gummi. 

På oversiden har 1250 Dominator FT en 11 mm. dovetail skinne til montering ag kikkertsigte, mens der på undersiden af skæftet er en Picatinny skinne til montering af bipod eller lys. 

Den leveres med Walther 8-32x56 mm. kikkertsigte, kikkertmontage, to magasiner, bipod, fyldestuds og engelsk manual.   

Bemærk: Medfølgende fyldestuds kan kun bruges på dykker flaske. Opfyldning med PCP-kompressor eller PCP-fodpumpe, så skal der anvnedes en Snow Peak 1/8″ adaptor.

Se manualen til Walther 1250 Dominator FT her.

Se Walther 1250 Dominator FT her:

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Inkl. Walther 8-32x56 mm. kikkertsigte. 

Inkl. Bipod. 

Inkl. To stk. Walther 8-skudsmagasin. 

Lyddæmper: Fast lyddæmper. 

Skytte: Venstre- og højrehåndsskytter.

Skæfte: Minelli træskæfte. 

Aftræk: Walther XT-aftræk (Match) justerbar m. manual sikring. 

Type: PCP-system.

Lufttryk: Maksimum 300 bar.

Skud pr. opfyldning: Op til 100 skud. 

Kikkertmontering: 11 mm skinne - dovetail.

Tilbehør: Picatinny

Længde: 116 cm.

Udgangshastighed: 380 m/s.

Inkl. Engelsk manual.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 5600 gram.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér