KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,- 

                                                                                            JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 6/1/2019

Restsalg

Vi har købt et parti Kral Arms N-serie, som vi nu sælger til utrolig skarpe priser – faktisk har vi trukket 50% fra prisen, så det er nu du skal shoppe Kral Arms luftgevær!  

Kral Arms N-Serie indeholder alle Kral Arms luftgevær med fast- og knækløb, som produceres på deres egen våbenfabrik i Tyrkiet, hvor også deres anerkendte Puncher PCP luftgevær fremstilles. I N-Serien er der mange forskellige modeller fra den mindre N-01 og helt op til N-11, som er den største og mest kraftige i serien. Alle modeller er som standard udstyret med Kral Arms to-trins justerbart aftræk, fiberoptisk Truglo sigte og skinne til montering af rødpunkts- eller kikkertsigte.  

I vores store Kral Arms restsalg finder du at bredt udvalg af modeller fra N-Serien.

Alle tilbud er i begrænset mængde og gælder så længe lager haves.   

Tabel Liste

Sorter faldende

11 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

11 vare(r)

Restsalg - stærke priser på restpartier.

Er du på jagt efter de helt store besparelser, er vores restsalg uden tvivl stedet at lede! 

Restsalg af luftgevær, luftpistoler, sigtekikkert, buer og tilbehør som enten er udgået eller på vej til at udgå af vores produktsortiment. Dette betyder dog ikke at der er fejl eller skader på produktet, men at der kun er få tilbage på lager eller at produktet har stået i en af vores butikker. Hvis produktet har været brug som udstillingsmodel vil dette fremgå tydeligt i beskrivelsen af produktet. 

Top