Bestil inden kl. 14.00 og vi sender i dag!

×

KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,- 

                                                                                            

Restsalg

Luftgevær restsalg - AIRGUN.dk

Vi har købt et parti Kral Arms N-serie luftgevær, som vi nu sælger til skarpe priser – faktisk har vi trukket 50% fra prisen, så det er nu, du skal shoppe Kral Arms luftgevær!  

Kral Arms N-Serie indeholder alle Kral Arms luftgevær med fast- og knækløb, som produceres på deres egen våbenfabrik i Tyrkiet, hvor også deres anerkendte Puncher PCP luftgevær fremstilles. I N-Serien finder du alt fra den mindre N-01 og helt op til N-11, som er den største i serien. Alle modeller er som standard udstyret med Kral Arms to-trins justerbart aftræk, fiberoptisk Truglo sigte og skinne til montering af rødpunkts- eller kikkertsigte.  

Alle tilbud er i begrænset mængde og gælder så længe lager haves.   

Tabel Liste

Sorter faldende

12 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

12 vare(r)

Restsalg - stærke priser på restpartier.

Er du på jagt efter de helt store besparelser, er vores restsalg uden tvivl stedet at lede! 

Restsalg af luftgevær, luftpistoler, sigtekikkert, buer og tilbehør som enten er udgået eller på vej til at udgå af vores produktsortiment. Dette betyder dog ikke at der er fejl eller skader på produktet, men at der kun er få tilbage på lager eller at produktet har stået i en af vores butikker. Hvis produktet har været brug som udstillingsmodel vil dette fremgå tydeligt i beskrivelsen af produktet. 

Top

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér