VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-17.30 - LØRDAG/SØNDAG 10-15     

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Black Friday

Luftgevær restsalg - AIRGUN.dk

Velkommen til Black Week og Black Friday 2020 på AIRGUN.dk! Black Friday er i år fredag d. 27. november, men hos AIRGUN.dk starter vi allerede med særlige Black Week tilbud fra d. 22. november og til d. 30. november.

Fra mandag d. 22. november vil du kunne finde Black Week tilbud på luftgevær, luftpistoler, PCP-kompressor og meget mere her på siden. Derfor kan du glæde dig til vilde tilbud på fede produkter fra både Gamo, Diana, Remington og Snow Peak. Alle Black Friday tilbud vil være tilgængelige t.o.m. mandag d. 30. november kl. 10:00 og så længe lager haves. 

Har du spørgsmål til Black Friday, vores produkter eller brug for hjælp, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice hele weekenden via tlf. 97312710 – lokal 1, [email protected] eller skrive til os på Facebook: @airgun.dk.  

Se alle særlige Black Week tilbud herunder.

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)

Restsalg - stærke priser på restpartier.

Er du på jagt efter de helt store besparelser, er vores restsalg uden tvivl stedet at lede! 

Restsalg af luftgevær, luftpistoler, sigtekikkert, buer og tilbehør som enten er udgået eller på vej til at udgå af vores produktsortiment. Dette betyder dog ikke at der er fejl eller skader på produktet, men at der kun er få tilbage på lager eller at produktet har stået i en af vores butikker. Hvis produktet har været brug som udstillingsmodel vil dette fremgå tydeligt i beskrivelsen af produktet. 

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode