Bestil inden kl. 14.00 og vi sender i dag!

×

KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15      GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Våbenskabe & tilbehør

Tilbehør til luftgevær - AIRGUN.dk

Våbenskabe gør det sikkert at opbevarer både luftgevær, luftpistoler, jagtgevær, jagtriffel og ammunition mod tyveri. Derudover har våbenskabe den vigtige funktion, at sikre våbnet mod at ende i de forkerte hænder, hvilket bedst gøres i et godkendte og aflåst våbenskab. 

Hos AIRGUN.dk har vi et stort udvalg af forskellige kvalitets våbenskabe fra førende producenter, som Guntex, Norlyx, og Profsafe. Sortimentet indeholder våbenskabe i forskellige størrelser, hvor de mindste kan have fire våben og de største kan have helt op til 16 våben. Derudover giver mange af våbenskabene mulighed for indsættelse af hylder i døren, tophylder eller skabe. Alle våbenskabe i vores sortiment er godkendte efter de nye regler pr. 1. jan. 2016. Godkendt af: ‘Det Norske Veritas’ og ‘Forsikring & Pension. Herunder er de godkendt til opbevaring af våbnene 100% samlet med bundstykke og forskæfte.     

Se de mange forskellige våbenskabe herunder eller læs mere om våbenskabe nederest på siden. 

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér