Aselkon Arms hos AIRGUN.dk - Se alle nye Aselkon PCP-luftgevær her!

×

WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16 - GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Våbenskabe & tilbehør

Tilbehør til luftgevær - AIRGUN.dk

Våbenskabe gør det sikkert at opbevarer både luftgevær, luftpistoler, jagtgevær, jagtriffel og ammunition mod tyveri. Derudover har våbenskabe den vigtige funktion, at sikre våbnet mod at ende i de forkerte hænder, hvilket bedst gøres i et godkendte og aflåst våbenskab. 

Hos AIRGUN.dk har vi et stort udvalg af forskellige kvalitets våbenskabe fra førende producenter, som Guntex, Norlyx, og Profsafe. Sortimentet indeholder våbenskabe i forskellige størrelser, hvor de mindste kan have fire våben og de største kan have helt op til 16 våben. Derudover giver mange af våbenskabene mulighed for indsættelse af hylder i døren, tophylder eller skabe. Alle våbenskabe i vores sortiment er godkendte efter de nye regler pr. 1. jan. 2016. Godkendt af: ‘Det Norske Veritas’ og ‘Forsikring & Pension. Herunder er de godkendt til opbevaring af våbnene 100% samlet med bundstykke og forskæfte.     

Se de mange forskellige våbenskabe herunder eller læs mere om våbenskabe nederest på siden. 

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode