VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Tasmanian Tiger Mission Pack MKII Rygsæk - 37 liter

Varenummer:7599SS21olive
Tasmanian Tiger Mission Pack MKII Rygsæk - 37 liter
Varenummer:7599SS21olive

 

Pris: 1.799,00 kr - DU SPARER 25%

Specialpris 1.349,25 kr

* Påkrævede felter

Pris: 1.799,00 kr - DU SPARER 25%

Specialpris 1.349,25 kr

Beskrivelse

Detaljer

Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII kamp-rygsæk, er produceret i det kraftige cordura 500 materiale, som den til en utrolig robust og slidstræk rygsæk. Det kraftige materiale og mange smarte detaljer har tilsammen gjort Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII til en af de mest anerkendte rygsække på markedet.  

Rygsækken er baseret på Tasmanian Tigers unikker bæresystem ”Padded Back Carrying System”, som både gør den nem at tilpasse brugen og giver en god støtte ved tung oppakning. Sammen med bæresystemet har TT Mission Pack MKII aftagelig hofte- og brystbælte, mens skulderstropperne er klargjort til montering af drikkesystem.  

TT Mission Pack MKII rygsækken er udstyret med det unikke MOLLE-system på fronten, siderne og indvendigt. MOLLE-systemet gør det muligt at nemt at tilføje ekstra lommer, tasker og pouches på rygsækken. Dette giver en unik mulighed for selv at tilpasse rygsækken oppakning efter den enkelte tur eller bruges individuelle ønsker. Alt tilbehør der er markeret som ”MOLLE-kompatibel” kan anvendes på rygsækken.      

Derudover har Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII to store hovedrum, hoftebælte med lommer, kraftig håndtag på toppen, inegeret regnslag i bunden, tre huller til antenne/ventil i begge rum og har aftagelig bagpanel i aluminium. 

Yderligere information

Specifications

Specifikationer:

Materiale: Cordura 700 den. 

Bæresystem: Padded Back-System (TT)

Volume: 37 liter. 

Mål: 56x34x18 cm. 

Vægt: 2150 gram.

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode