Christmas Sale! - Se alle tilbud her! ×

Stoeger XP4 Luftpistol - 4,5 mm.

Tilbudspris 550,00 kr. DU SPARER 39% 899,00 kr.
På lager
SKU
XP4SS22-AG-BLACK

 Julegaver byttes til og med d. 9. Januar 2023

Leveringstid: 1-3 hverdage

Stoeger XP4 luftpistol i 4,5 mm. er italienske Stoegers helt nye luftpistol, som ligesom alle deres andre produkter byder på fedt design, unikke teknologier og høj komfort. XP4-linjerne er udviklet med fokus på brugervenlighed, og bygget på en komposit korrosionsfri ramme, som gør den let og komfortabel. XP4 luftpistolen fra Stoeger anvender en rekylløs enkeltskuds forkomprimerede teknologi, som giver skytten optimal skydekomfort og høj præcision. En perfekt luftpistol for både den nye skytte, men også et oplagt valg for den mere erfarne skytte, som altid kan bruge en luftpistol mere.

Stoeger XP4 er bygget på enkeltskuds forkomprimerede gas-ram teknologi, hvor overdelen løftes og haglet indsættes direkte i løbsindgangen. En utrolig stabil og slidstærk teknologi, som ikke kræver nogen yderlig vedligeholdelse. Dette betyder at XP4 opnår en udgangshastighed på 130 m/s med almindelige blyhagl og hele 160 m/s med specielle PBA power-hagl. Sammen med denne teknologi har XP4 luftpistolen Stoegers to trins aftræk med automatisk sikring. 

XP4 luftpistolen er bygget på en let komposti ramme, og har et komfortabelt skæfte i syntetisk materiale. Dette gør luftpistolen let og utrolig nem at skyde med. Skæftet er udstyret med klassisk pistolgreb med god komfort og skridsikker overflade. På oversiden af skæftet har XP4 et fiberoptisk TruGlo sigte og skinne til kikkertsigte. På undersiden er der yderlig en skinne til montering af ekstra udstyr. 

Stoeger XP4 luftpistolen har et 170 mm. langt løb med riffelgang, total længde på 246 mm., en samlet vægt på 1200 gram og leveres med engelsk manual.

Stoeger anbefaler at bruge deres X-Sport fladhagl i XP4 luftpistolen.  

Se manualen til Stoeger XP4 her.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Stoeger.

Model: XP4. 

Land (Brand): Italien.

Produktionsland: Kina. 

Våbentype: Luftpistol.

System: Gas-Ram.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Nej. 

Magasin kapasitet: 

Udgangshastighed: 130 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 160 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Metal / Kunststofmateriale.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 1200 gram.

Løbslængde: 170 mm.

Total længde: 246 mm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Automatisk. 

Aftræk: Stoeger - to trins.

Stempel: Gas-Ram.

Lyddæmper: Nej.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: 9-11 mm.

Skinne til udstyr: Ja.

Sigtemidler: Fiberoptisk TruGlo.

Kikkert medfølger: Intet.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Engelsk manual. 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved