Stor nyhed fra Stoeger! - XP4 Luftpistol - Se den her! ×

Stoeger RX20 S3 Suppressor Combo Luftgevær - 4,5 mm.

1.999,00 kr.
På lager
SKU
126998SS21-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Stoeger RX20 S3 Suppressor combo luftgeværet er udviklet ud fra Stoegers tre principper om innovation, teknologi og design, som tilsammen danner deres nye Human Tech Design koncept. Her har Stoegers designeres udfordring været at skabe, udvikle og implementere dette nye koncept i skæftet, så RX20 S3 Suppressor blev et luftgevær der er som skabt til skytten. Udover det unikke tilpassede design byder luftgeværet på et kraftigt knæk-system med Gas-ram, lyddæmper, justerbart to-trins aftræk, automatisk sikring, kikkertsigte og mange fede detaljer. 

RX20 S3 Suppressor skyder på et klassisk knæk-system, hvor selve løbet knækkes rundt ved ladning og haglet indsættes direkte i løbsindgangen. Denne udgave af RX20 S3 Suppressor er dog udstyret med Gas-Ram teknologi, hvor spændefjederen er erstattet af en gas-cylinder. Gas-Ram cylinderen er et lukket system, som ingen vedligeholdelse kræver, men har en bedre stabilitet, øget slidstyrke og afgiver færre vibrationer ved skudafgivelse. Gas-cylinderen gør at RX20 S3 fra Stoeger opnår en udgangshastighed på 305 m/s med almindelige blyhagl og hele 360 med PBA-Power hagl. 

Det kraftige Gas-Ram system er tilmed udstyret med Stoegers helt nye S3 Suppressor lyddæmper-teknologi, som byder op en række forbedringer i forhold til deres tidligere S2 lyddæmper. S3 lyddæmperen er ny udviklet helt fra bunde, og er den første af sin art der har udskifteligt frontsigte og et stort luftkammer på undersiden, som dæmper lyden bedre end nogen anden lyddæmper. Selve løbet er isoleret med en særlig metalring, mens der på løbsudgangen er en fast lyddæmper fire kamre, der opsamler lyden og sender den ned i kammeret under løbet. Derudover betyder det nye design, at løbet nu er 35 mm. længere, hvilket giver en bedre præcision.

Dertil er RX20 luftgeværet udstyret med Stoegers helt nye T2 to-trins justerbare aftrækker med automatisk sikring. 

Skæftet er som nævnt indledningsvis designet med udgangspunkt i deres Human Tech design og fremstillet i vedligeholdelsesfrit syntetiskmateriale. Human Tech konceptet går ud på at designe skæftet, så det er 100% tilpasset skytten og med mulighed for at lave et væld af forskellige tilpasninger. Stoeger kalder denne tilpasning for “Multi Grip System”, hvor det er muligligt at udskifte tre områder på skæftet til den der passer skytten bedst. Derudover er skæftet udstyret med klassisk pistolgreb, stødabsorberede skulderpude med skridsikker ProAdaptive-gummi og dobbelt kindpude til både venstre- og højreskytter.   

Derudover byder Stoeger RX20 S3 Suppressor luftgeværet på 11 mm. montageskinne til kikkertsigte, fiberoptisk Truglo sigte og leveres inklusiv Stoeger 3-9x40 AO kikkertsigte med parallax indstilling.

Se manualen til Stoeger RX20 Suppressor her.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Stoeger.

Model: RX20 S3 Suppressor Combo. 

Land (Brand): Italien.

Produktionsland: Kina.

Våbentype: Luftgevær.

System: Knækløb - Gas-Ram.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Nej. 

Magasin kapasitet:

Udgangshastighed: 305 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 360 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Venstre og højre side.

Skulderpude: Human Tech Design.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 3 kg.

Løbslængde: 36,67 cm.

Total længde: 112,2 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Automatisk. 

Aftræk: Stoeger T2 to-trins justerbart. 

Stempel: Gas-Ram.

Lyddæmper: S3 Suppressor.

Lyddæmpet løb: Ja.

Skinne til kikkert: 9-11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: TruGlo fiberoptisk.

Kikkert medfølger: Stoeger 3-9x40 mm. AO.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Stoeger 3-9x40 mm. AO kikkertsigte, montage og engelsk manual. 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved