Stor nyhed fra Stoeger! - XP4 Luftpistol - Se den her! ×

Stoeger RX20 ATAC S2 Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 1.999,00 kr. DU SPARER 17% 2.399,00 kr.
På lager
SKU
127006SS21-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Stoeger RX20 ATAC S2 Combo luftgeværet er fyldt med unikke teknologier fra italienske Stoeger, og udviklet i samarbjede med militære snigskyttespecialister. Den leveres med et stort 3-9x40 mm. AO Stoeger kikkertsigte med parallax-indstiling. Stoeger RX20 ATAC S2 er fyldt med unikke Stoeger teknologier, som eksempelvis justerbart to-trins T2-aftræk, Nitro Gas Power cylinder, justerbar skulderpude og koldtsmedet præcisionsløb med riffelgang. Teknologier som tilsammen gør Stoeger RX20 ATAC S2 interessant for både den erfarne og mindre erfarne skytte.

RX20 ATAC S2 er et klassisk knæk-luftgevær, som lades ved at knække løbet rundt, og indsætte haglet direkte i løbsindgangen. Luftgeværet er dog udstyret med Stoegers unikke Nitro Gas Power teknologi, hvor en lukket gas-cylinder erstatter den normale spændefejder. Nitro Gas Power teknologien er at lukket system, hvor en gas-cylinder sættes under tryk ved ladning og frigives ved skudafgivelse. Systemet har fordel ved at give en bedre slidstyrke, øget stabilitet, færre rystelser og bedre præcision. Nitro Gas Power systemet får udgangshastigheden op på 305 m/s med almindelige blyhagl og hele 360 m/s med PBA Power hagl. 

For at holde lyden nede fra det kraftige Gas-Ram system, har Stoeger udstyret RX20 ATAC med deres anerkendte Suppressor S2 lyddæmperteknologi. Suppressor S2 er baseret på en Dual Stage teknologi med AFC luft- og lydoptagelseskontrol. Dette betyder at selve løbet er lydisoleret, mens der også er en indbygget lyddæmper ved løbsudgangen, som opsamler lyden og luften uden at påvirke haglet. Suppressor S2 lyddæmperen er ligesom de andre Stoeger lyddæmpere samlet og produceret på de nyeste CNC-maskiner.

Den høje udgangshastighed kræver præcision og styrring, for at haglet skal forblive i sin bane, og derfor har Stoeger udstyret luftgeværet med deres koldtsmedet “Heavy Barrel Design” præcisionsløb med riffelgang. Løbet er fremstillet på de nyeste CNC-maskiner og pakket ind i et syntetisk materiale, for at beskytte stålet. 

Sammen med Nitro Gas Power teknologien har RX20 ATAC S2 fået Stoegers helt nye justerbare to-trins T2-aftræk med automatisk sikring. 

RX20 ATAC S2 har et taktisk skæfte fremstillet i syntetisk materiale, som både er let vedligeholdelsesfrit og holder den totale vægt nede på blot 3,2 Kg. Skæftet er udstyret med stødabsorberede skulderpude samt dobbelt kindpude til både venstre og højreskytter. På oversiden er der en 22 mm. montageskinne til det medfølgende kikkertsigte. Derudover har skæftet 22 mm. Skinne til montering af bipod eller andet udstyr på siderne.   

Stoeger RX20 ATAC S2 leveres Stoeger 3-9x40 AO kikkertsigte, ringmontage og engelsk manual.

Se manualen til Stoeger RX20 ATAC S2 her.

Bemærk: Bipod medfølger ikke.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Stoeger.

Model: RX20 ATAC S2 Combo. 

Land (Brand): Italien.

Produktionsland: Kina.

Våbentype: Luftgevær.

System: Knækløb.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Nej. 

Magasin kapasitet:

Udgangshastighed: 305 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 360 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Venstre og højre side.

Skulderpude: Recoil Pad gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 3,2 kg.

Løbslængde: 42 cm.

Total længde: 108 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Automatisk. 

Aftræk: Stoeger T2 to-trins - justerbart.

Stempel: Gas-cylinder.

Lyddæmper: Suppressor S2.

Lyddæmpet løb: Suppressor S2.

Skinne til kikkert: 21 mm.

Skinne til udstyr: 21 mm.

Sigtemidler: Nej.

Kikkert medfølger: Stoeger 3-9x40 AO mm.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Stoeger 3-9x40 mm. AO kikkertsigte, ringmontage og engelsk manual. 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved