Snow Peak K30 Bærbar PCP Kompressor

Tilbudspris 4.999,00 kr. DU SPARER 38% 7.999,00 kr.
På lager
SKU
8506SS20-AG

Snow Peak K30 bærbar PCP kompressor til nem opfyldning af PCP-luftvåben og mindre trykbeholdere uden brug af tung dykkerflaske eller vanskelig håndpumpe.

Snow Peak K30 kan pumpe helt op til et 300 bar tryk, via en lille kompressor i et kompakt design, som tilsluttes enten 220 volt (AC) eller 12 volt (DC) strømforsyning. Det betyder at kompressoren kan tilsluttes både almindelige 220 volt stikkontakter eller et 12 volt bilbatteri. 

Kompressoren tilsluttes strømforbindelse og PCP-luftcylinderen via forbindelseskablet. Herefter opfylder kompressoren luftcylinderen til det ønskede antal bar, hvorefter trykket lukkes ud via en udluftningsventil og forbindelseskablet afmonteres. 

Snow Peak K30 har indbygget manometer, så trykket i beholderen hele tiden kan overvåges. Kompressoren er udviklet til brug på luftbeholdere mindre end 0,6 liter og med en kontinuerlig drift på maksimum 40 minutter. Et sikkerhedssystem slår dog automatisk kompressoren fra, hvis temperaturen overstiger 70 grader eller ved for lav spænding.    

Kompressoren leveres som standard med et hunstik, som eksempelvis kan bruges på luftvåben fra Kral Arms og Crosman. Til opfyldning af luftvåben med hanstik, som eksempelvis Hatsan, Weihrauch og Gamo skal der tilkøbes en Quick-fill adaptor

Der medfølger 110 eller 220 V (AC) transformer, kabler med krokodille klips, forbindelseskabel med trykmåler og fugt/olie/partikelfilter, 10 stk. filter, stik til 220 volt og 12 stk. O-ringe. 

Bemærk: 

1. Dette er en højtryks-kompressor, der er i stand til opfylde mindre luftbeholdere op til 300 bar tryk. Brugeren skal altid kende til trykgrænsen i luftbeholderen.

2. Overfyld aldrig luftbeholderen og brug aldrig kompressoren uden tilsyn. Sluk altid kompressoren manuelt via knappen på kompressoren. Fyld aldrig luftbeholdere, der er ældre end 10 år og som ikke er blevet inspiceret.

3. Stoppes kompressoren og derefter ønskes genstartet, anbefales det at frigive trykket i slagen først (Messingskrue ved manometer – figur 4 i manualen)

4. Kompressoren er afkølet og arbejdstemperaturen er begrænset til maks. 70 grader. Den maksimale arbejdstid er 40 minutter.

5. Få ikke kompressoren genopbygget eller serviceret af uautoriseret servicepersonale.     

Specifikationer:

Maksimum tryk: 300 bar.

Batterispænding: 12-15 volt.

Effekt: 350 W.

Vægt: 7400 gram.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved