Bestil inden kl. 14.00 og vi sender i dag!

×

KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15      GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Ringe & Skinnemontager

Sigtekikkert - montage

Kikkertsigtemontage findes i flere forskellige udgaver, som både skal kunne passe rundt om kikkertsigtet, men samtidig skal kunne monteres på luftgeværet eller luftpistolens monteringsskinne. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i hvilken monteringsskinne luftgeværet eller luftpistolen har, inden man køber kikkertsigte og montage. Dertil er det vigtigt, at undersøge, hvor meget rekyl luftgeværet afgiver, da dette har stor betydning, for om der skal anvendes en ring- eller skinnemontage. Til luftgevær og luftpistoler uden rekyl, kan der fint anvendes en ringmontage, mens kraftige luftgevær med rekyl kræver en skinnemontage, for at sikre kikkertsigtet mod slag.  

Hos AIRGUN.dk har vi et bredt udvalg af skinne- og ringmontager, som alle er på lager, så de kan leveres hos dig dagen efter bestilling. Vores sortiment indeholder montager fra både Gamo, Hawke og Weihrauch, som alle er udviklet til brug på luftgevær. Dertil har vi et udvalg af adapter til Weaver og Picatinny montageskinner, som gør det muligt at fastgøre kikkertsigtet på forskellige skinner. 

Se vores udvalg af ring- og skinnemontager herunder og læs mere om montering nederst på siden.    

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér