KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,- 

                                                                                            JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 6/1/2019

Sigtekikkert

En god sigtekikkert er afgørende for om du rammer plet med dit luftgevær, luftpistol, jagtriffel eller salonriffel, og betyder næsten mere end selve geværet. Når man er på udkig efter en sigtekikkert, er det vigtigt at overveje om man primært skal bruge den om dagen, i tusmørket eller om natten. Dernæst skal sigtekikkerten naturligvis monteres med en skinnemontage eller ringmontage, for at sikre at den forbliver samme sted under skydning.  

Hos AIRGUN.dk har vi et stort udvalg at kvalitets kikkertsigte til konkurrencedygtige priser, som alle er lagerførte og klar til hurtig dag til dag levering. I vores sortiment finder du både kikkertsigte fra førende brands som Gamo, Weihruach, Nikko Stirling, Hawke og Jaeger. Sortimentet dækker næsten alle klasser, fra den prisvenlige Jaeger 4x32 mm. til topmodellerne Weihrauch 3-9x40 mm. og Hawke Airmax 4-12x50 AMX kikkertsigte. Derudover indeholder sortimentet også kikkertsigte til luftpistoler, rødpunktsigte, kikkertmontager, adapter, Truglo fiberoptisk sigte og kikkertstop.     

Søger du efter en sigtekikkert til dit luftgevær, finder du de skarpeste priser her hos os! Har du spørgsmål til en sigtekikkert så ring eller skriv til os - vi har åben 362 dage om året!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.