Retay 135X High Tech Black Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 1.000,00 kr. DU SPARER 33% 1.499,00 kr.
På lager
SKU
F900222BLACKSS23-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Retay 135X High Tech Black luftgevær i 4,5 mm. kaliber er bygget på samme kraftige knæksystem, som de andre i 135X High Tech serien, men har et helt enkelt sort skæfte i let og vedligeholdelsesfrit syntetisk materiale. Det betyder at Retay 135X High Tech Black også byder på høj udgangshastighed, justerbart fiberoptisk TruGlo sigte, Softtouch overfalde, skæfte med thumbhole og justerbar kolbe. Et perfekt luftgevær for skytten der gerne vil have kraftigt luftgevær i god kvaltiet og til en rimelig pris.   

Luftgeværet fra Retay er fremstillet som et almindeligt knækluftgevær, hvor selve løbet knækkes rundt ved ladning, og haglet indsættes direkte i løbsindgangen. Knæksystemet er udstyret med en kraftig spændefjeder, som betyder at der opnåes en udgangshastighed på 335 m/s med almindelige blyhagl og hele 385 m/s med specielle PBA Power hagl. Sammen med det kraftige knæksystem har denne sorte udgave af Retay 135X High Tech luftgeværet et justerbart to-trins aftræk med manuel sikring. 

Skæftet er fremstillet i et let og vedligeholdelsesfrit materialer, som har fået en særlig Soft-touch overfalde der både er skridsikker, komfortabel og slidstærk. Skæftet er formet med et støttende og komfortabelt thumbhole samt klassisk pistolgreb. Derudover byder skæftet på justerbart kolbe, stødabsorberende skulderpude i gummi, skridsikre områder og dobbelt kindpude, som gør det muligt for både venstre- og højrehåndsskytter at anvende luftgeværet.

På oversiden har 135X High Tech Black luftgeværet fra Retay en 11 mm. Montageskinne til montering af kikkert- eller rødpunktsigte. Til skydning uden kikkertsigte har luftgeværet tilmed et fiberoptisk justerbart TruGlo sigte. 

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Retay.

Model:  135X High Tech Black

Land (Brand): Tyrkiet.

Produktionsland: Tyrkiet. 

Våbentype: Luftgevær.

System: Knæk-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Intet. 

Magasin kapasitet: Intet. 

Udgangshastighed: 335 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 385 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Syntetiskmateriale - Softouch Coated.

Kindpude: Venstre & højre side.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Ja.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 3,960 kg.

Løbslængde:

Total længde: 

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: 2-trins justerbart. 

Stempel: Spændefjeder.

Lyddæmper: Nej.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: 9-11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Fiberoptisk Truglo.

Kikkert medfølger: Intet.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Engelsk manual. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved