Power Haglpakke - 4,5 mm.

310,00 kr.
På lager
SKU
POWER_PACKSS23

Power haglpakke med hagl fra Gamo, H&N og Stoeger der alle har den egenskab, at de øger udgangshastigheden på luftgeværet eller luftpistolen. Power hagl er helt særlig hagltype, som har en belægning eller materiale, som øger udgangshastigheden på luftgeværet eller luftpistolen med helt op til 25%. Power haglpakken indeholder tre forskellige kvalitet Power-hagl fra spanske Gamo, italienske Stoeger og tyske H&N. Haglpakken indeholder 300 Stk. H&N Baracuda Power, 500 Stk. Stoeger X-Power Diabolo hagl og 100 Stk. Gamo Lethal. Haglpakken indeholder dermed hele 900 Stk. Power-hagl, og gør det muligt at prøve sit luftvåben af med flere forskellige hagl. Læs mere om de forskellige Power-hagl i pakken indeholder herunder.   

H&N Baracuda Power

H&N Baracuda Power er et vaske ægte Power-hagl udviklet med henblik på at skabe den absolut højeste hastighed, og kan øge den fabriksangivne udgangshastighed på både luftpistoler og luftgevær. Den øget udgangshastighed opnås ved den særlige glatte PowerCoat kobberoverflade, som gør haglet 20% mere hårdt sammenlignet med almindelige blyhagl.

Derudover gør kobberoverfladen også et man får et mere ensartet overfalde der ikke danne blystøv i løbet og giver de klassiske sorte ”bly-fingre”. Dette er med til at gøre H&N Baracuda Power yderst velegnet til målskydning på lange afstande med kraftige luftvåben. Haglet er ligesom alle andre produkter fra tyske H&N nøje kvalitetskontrolleret inden de forlader fabrikken. Baracuda Power leveres i skruelågsæske med 300 stk. og med en vægt på 0,69 gram pr hagl.     

Gamo Lethal

Gamo Lethal er et præcisions hagl der kan øge udgangshastigheden på luftgeværet med på til 38% i forhold til almindelige hagl. Den bedre præcision opnås fordi haglet er designet med en længere ”polymer” / krop, som har bedre fat i riffelgangen og derved sikre en mere stabil og rolig bane i luften. På toppen har haglet fået en kobber kugle, som sammen med den specielle krop gør at haglet penetrere en 1,5 mm. metalplade. Kobber-hovedet er også med til at øge vægten og hastigheden på haglet, mens den lange krop er med til at skabe en fladere bane. Disse egenskaber gør haglet perfekt til skytten der ønsker præcision frem for fart og anslagsenergi. Kassen indeholder 100 stk. med en vægt på 0,36 gram.

Stoeger X-Power Diabolo

Stoeger X-Power Diabolo hagl i den bedste tyske kvalitet, som kan bruges i alle luftgevær og luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm. Haglet er fremstillet til luftvåben med høj udgangshastighed og til skydning på lange distancer. Det helt særlige ved X-Power haglet, er dog den særlige kobber belægning, som er 20% hårdere end et normalt blyhagl. Dette bevirket at der opnåes en endnu større udgangshastighed og kraft under skydning. Det aerodynamiske design og unikke diabolo-form giver god gennemtrængningseffekt. 

X-Power diabolo haglet leveres i metalbøtte med 500 stk., hvor hvert hagl har en vægt på 0,66 gram. 

Antal pakker: 3 stk. 

Antal hagl: 575 stk. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved