KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Norica Marvic 2.0 Luxe - 4,5 mm

Varenummer:20120-AIRGUN
Norica Marvic 2.0 Luxe - 4,5 mm
Varenummer:20120-AIRGUN

JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 7. JANUAR 2018

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 4.399,00 kr - DU SPARER 25%

Specialpris 3.299,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

 Marvic 2.0 Luxe er endnu et utrolig flot luftgevær fra spanske Norica, som er udviklet til at afløse den legendariske Norica Marvic Gold luftgevær. Geværet er ligesom forgængeren lavet i flot og glat bøgetræ og kan stadig både anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. De store forskelle ses i det lidt kraftigere skæfte og den nye justerbare kindpude, som er med til at give skytten en bedre komfort og øget skydeoplevelse.

 

Kindpuden justeres ved at løse to skruer og derefter bevæge puden på eller ned, alt efter skyttens ønske og behov. For at reducere en smule af det rekyl et så kraftigt luftgevær afgiver ved skud har man monteret en skulderpude i blødt gummimateriale på enden af skæftet. Marvic 2.0 Luxe er selvfølgelig forberedt montering af kikkertsigte via en skinne på toppen af geværet, men derudover er der også monteret et fiberoptisksigte, som gør det muligt at skyde uden brug af kikkert.

 

Marvic 2.0 Luxe skyder på et klassisk system med en spændefjeder, der trækkes på når geværets løb knækkes. Sammen med spændefjeder systemet er der bygget et klassik kvalitets aftræk fra Norica, som både har automatisk sikring og giver mulighed for justering af aftrækket. Den indbyggede fjeder er utrolig kraftig og gør at man får en udgangshastighed på hele 315 m/s ved anvendelse af almindelige hagl. Geværet leveres i papkasse med geværet og engelsk manual. Se en lille video om dejtaljerne på Marvic 2.0 Luxe herunder.   

 

 

 

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Sigte: Fiberoptisksigte.

Skytte: Venstre- og højrehånd.

Skæfte: Træskæfte i bøg.

Aftræk: Norica justerbar aftræk – automatisk sikring. 

System: Spændefjeder.

Udgangshastighed: 315 m/s.

Energi: 23,8 J.

Længde: 118 cm.

Løbslængde: 48,4 cm. 

Type: Knækløb.  

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm. (0,177)

Manual: Engelsk.

Vægt: 3300 gram.