KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Norica Dragon GRS Evolution Max Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:09530-AIRGUN
Norica Dragon GRS Evolution Max Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:09530-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 4.299,00 kr - DU SPARER 23%

Specialpris 3.299,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Norica Dragon GRS Evolution Max luftgevær er et utrolig kraftigt og præcist luftgevær fra den spanske producent af kvalitets luftvåben. Denne udgave af Dragon GRS Evolution Max er en Combo, hvilket vil sige at den leveres inklusiv en Norica 3-9x40 sigtekikkert og med dertilhørende skinnemontage. Det medfølgende kikkertsigte har en forstørrelse på 3-9x og et 40 mm. stort optik, som sikre at der kommer lys nok ind i optikken til at den både kan anvendes inden- og udenfor.

Det mest specielle ved Dragon GRS Evolution Max er at den nu har fået det nye Norica GRS (Gas Ram System) indbygget, hvilket vil sige at den normale spændefjeder er skiftet ud med en lydløs gasfyldt cylinder. Det vil sige at når geværet lades sætter et lille stempel tryk på cylinderen og frigives igen når der trykkes på aftrækkeren. Et gas ram system har sine fordele ved at være mere lydsvag, samt at de normale vibrationer fra en spændefjeder helt forsvinder, så man derved får et mere præcist gevær. Slidstyrken og et mere ensartet skud er også to store fordele ved våben med et gas ram system som Norica GRS. Indbygget i GRS systemet sidder der også et let og glat aftræk med automatisk sikring.  specielle GRS system er også utk sikring. GRS system er også utrolig kraftig og gør at Dragon GRS Evolution Max når en udganDet specielle GRS er utrolig kraftigt, og gør at Dragon GRS Evolution Max når en udgangshastighed på hele 330 m/s ved skydning med almindelige lige hagl.

Det er dog ikke kun GRS teknologien der gør geværet ludsvagt, for på selve løber er det også monteret Norica Bullbarrel lyddæmpet løb med en indbygget lyddæmper på løbsmundingen. Den fungere ved at små kamre leder den lyd og luft som kommer med haglet ud af løbet væk, mens haglet forsætter ud, uden at blive påvirket på hastigheden eller præcisionen. Skæftet er produceret i klassisk sort kunststofmateriale, som har særlige fordele ved at være mere vedligeholdelsesfrit, samt end mindre vægt end ved et normalt træskæfte. Skæftet har pistolgreb med ”Checkering” grib, så skytten får at bedre greb om geværet, som derudover både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Det kraftige gevær afgiver en smule rekyl, og derfor er det monteret en bød og rekylreducerende skulderpude på enden af skæftet. Geværet leveres i kasse med gevær, sigtekikkert, skinnemontering og engelsk manual. Læs mere om GRS systemet og se en lille video med Norica Dragon GRS Evolution Max herunder.    

Norica GRS – Gas Ram System

Norica GRS står for ”Gas Ram System” og er et unikt system udviklet af Norica’s R&D udviklingsafdeling, der nu arbejder på at bygge de ind i flere af de kendte modeller fra Spanske Norica. GRS systemet betyder at luftvåbnet er uden den normale spændefjeder, men i stedet har en indbygget luftcylinder, som ved ladning af våbnet sættes under tryk af et lille stempel. Stemplet komprimere gastrykket i cylinder og ved afgivelse af skud får aftrækket trykket til at sende haglet ud gennem løbet med en enorm kraft. GRS systemet har sine klare fordele frem for den traditionelle spændefjeder ved at være betydelig mere lydsvag og udgiver ikke samme vibrationer som en fjeder, så man derved opnår et mere præcist luftvåben. Derudover gør det lukkede gas-system også at aftrækket bliver mere ensartet samtidig med at cylinderen har en lagt højere levetid end en fjeder og er derfor mere slidstærk. Norica luftvåben med gas ram systemet indbygget kan altid kendes ved at ”GRS” bogstaverne i navnet.     

 

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Inkl. Norica 3-9x40 mm. kikkertsigte.

Inkl. Norica skinnemontage.

Skytte: Venstre- og højrehånd.

Skæfte: Sort kunststofs materiale.

Aftræk: Norica aftræk – automatisk sikring. 

System: GRS – Gas Ram System.

Udgangshastighed: 330 m/s.

Energi: 24 J.

Længde: 116 cm.

Løbslængde: 35,3 cm.  

Type: Knækløb.  

Rekyl: Vibrationsfri rekyl.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm. (0,177)

Manual: Engelsk.

Vægt: 3000 gram.