KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Norica Dragon GRS Evolution Max Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:09530SS18-AG
Norica Dragon GRS Evolution Max Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:09530SS18-AG

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 4.299,00 kr - DU SPARER 23%

Specialpris 3.299,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Norica Dragon GRS Evolution Max luftgevær er et utrolig kraftigt og præcist luftgevær fra den spanske producent Norica. Denne udgave af Dragon GRS Evolution Max er en Combo, hvilket betyder at den leveres inklusiv en Norica 3-9x40 sigtekikkert med dertilhørende skinnemontage. Det medfølgende kikkertsigte har en forstørrelse på 3-9x og et 40 mm. stort optik, som sikre at der kommer lys nok ind i optikken til at den både kan anvendes inden- og udenfor.

Dragon GRS Evolution Max har fået det nye Norica GRS-system (Gas Ram System) indbygget, hvilket vil sige at den normale spændefjeder er skiftet ud med en gascylinder. Når luftgeværet lades sætter et lille stempel tryk på cylinderen, som frigives igen ved skudafgivelse. GRS-system har sine fordele ved at være mere lydsvag, samt at de normale vibrationer fra en spændefjeder helt forsvinder, så opnås et mere præcist luftgevær. Øget slidstyrke og et mere ensartet skud er også to store fordele ved luftvåben med et gas-ram system som Norica GRS.

Indbygget i GRS systemet sidder der et let og glat aftræk med automatisk sikring. GRS system er også utrolig kraftig og gør at Dragon GRS Evolution Max når en udgangshastighed på hele 330 m/s med almindelige lige hagl.

Det er dog ikke kun GRS teknologien der gør geværet lydsvagt, for på selve løber er det også monteret Norica Bullbarrel lyddæmpet løb med en indbygget lyddæmper på løbsmundingen. Den fungere ved at små kamre leder den lyd og luft som kommer med haglet ud af løbet væk, mens haglet forsætter ud, uden at blive påvirket på hastigheden eller præcisionen.

Skæftet er produceret i sort kunststofmateriale, som både vedligeholdelsesfrit og vejer mindre end et træskæfte. Skæftet har pistolgreb med ”Checkering-grib", så skytten får at bedre greb om luftgeværet. Det kraftige luftgevær afgiver en smule rekyl, og derfor er det monteret en bød og rekylreducerende skulderpude på enden af skæftet.

Luftgeværet leveres i kasse med gevær, sigtekikkert, skinnemontering og engelsk manual. Læs mere om GRS systemet og se en lille video med Norica Dragon GRS Evolution Max herunder.    

Indskydning & montering af sigtekikkert:

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Inkl. Norica 3-9x40 mm. kikkertsigte.

Inkl. Norica skinnemontage.

Skytte: Venstre- og højrehånd.

Skæfte: Sort kunststofs materiale.

Aftræk: Norica aftræk – automatisk sikring. 

System: GRS – Gas Ram System.

Udgangshastighed: 330 m/s.

Energi: 24 J.

Længde: 116 cm.

Løbslængde: 35,3 cm.  

Type: Knækløb.  

Rekyl: Vibrationsfri rekyl.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm. (0,177)

Manual: Engelsk.

Vægt: 3000 gram.