KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Norica Dead Eye GRS Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:111.25.001FW17-AIRGUN
Norica Dead Eye GRS Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:111.25.001FW17-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 3.299,00 kr - DU SPARER 27%

Specialpris 2.399,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Norica Dead Eye GRS luftgeværet er en nyhed stoppet med de bedste Norica teknologier, og indeholder der for både GSR-cylinder, NATS justerbart aftræk og et særligt RAS vibrations-system. Derudover leveres den med et 4x32 mm. kikkertsigte, ringmontage og bipod.

Dead Eye GRS er bygget op omkring Noricas GRS system, som betyder ”Gas Ram System”. Det betyder at den normale spændefjeder, er byttet ud med et lille lukket gaskammer, som sættes under tryk når luftgeværet lades. Dette skaber et system der er mere lydsvagt, har færre rystelser, bedre slidstyrke og afgiver et mere ensartet skud. Derudover er GSR systemet også ekstra kraftigt, så der opnås udgangshastighed på 320 m/s ved brug af almindelige hagl og hele 380 m/s ved brug af PBA Power hagl. 

Norica Dead Eye GRS luftgeværet har et skæfte i kunststofmateriale, som gør den nem at vedligeholde og brugbar i alt slags vejr. Det særlige sniper-design betyder også at skæftet har fået et rigtigt pistolgreb og en kolbe med vertikal justering.   

På skæftet er der også mulighed for en række tilslutninger som eksempelvis lommelygte. På toppen har Dead Eye GRS en 11 mm. monteringsskinne til kikkertsigte eller rødpunktsigte. Via luftgeværets fiberoptiske sigte, er det dog også at skyde uden kikkertsigte monteret. 

Derudover har luftgeværet både justerbart NATS aftræk, RAS vibrations teknologi, Automatic Safety og er bygget i det særlige SOLID Steel Breech Pro stål. 

Læs mere om GSR systemet herunder.     

Bemærk: Leveres ikke med kikkert på billedet, men en Jaeger 4x32 mm. 

Indskydning og montering af kikkertsigte:

Norica GRS – Gas Ram System

Norica GRS står for ”Gas Ram System” og er et unikt system udviklet af Norica’s R&D udviklingsafdeling, der nu arbejder på at bygge systemet ind i flere af de kendte modeller fra Norica. GRS systemet betyder at luftvåbnet er uden den normale spændefjeder, men i stedet har en indbygget luftcylinder, som ved ladning af våbnet sættes under tryk af et lille stempel. Stemplet komprimere gastrykket i cylinder og ved afgivelse af skud får aftrækket trykket til at sende haglet ud gennem løbet med en enorm kraft. GRS systemet har sine klare fordele ved at være mere lydsvagt, udgiver færre vibrationer og giver et mere ensartet skud.  

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Sigte: Jaeger 4x32 mm. kikkertsigte.

Sigte: Fiberoptisk Sigte.

Skytte: Venstre- og højrehånd.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Rekyl: RAS rekylfri system. 

Aftræk: Norica NATS justerbar aftræk

Sikring: Automatic Safety sikring. 

System: GSR – Gas Ram system. 

Udgangshastighed: 330 m/s.

Udgangshastighed PBA Power hagl: 380 m/s.

Energi: 24,0 J.

Længde: 115,5 cm.

Løbslængde: 47,4 cm.

Type: Knækløb. 

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm. (0,177) 

Manual: Engelsk.

Inkl. Bipod

Vægt: 3,000 gram.