Black OPS Sniper Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 2.299,00 kr. DU SPARER 38% 3.699,00 kr.
På lager
SKU
16000001FW22-AG

Black OPS Sniper luftgevær i ”American Sniper” design, og med mange fede detaljer, som til sammen gør den til et anderledes luftgevær. Til et rigtigt sniper-luftgevær medfølger der selvfølgelig et 4x32 mm. kikkertsigte og en aftagelig bipod. Dermed er Black OPS luftgeværet et perfekt valg for skytten, der ønsker et sniper-luftgevær med høj præcision. 

Trods det specielle design, er luftgeværet lavet som et klassisk knækluftgevær, hvilket vil sige at løbet knækkes ved ladning og haglet indsættes direkte i løbsindgangen. Black OPS Sniper skyder dog ikke på et almindeligt spændefjedersystem, men har et kraftigt Power Piston Gas-ram cylinder indbygget. Det betyder at fjederen er byttet ud med et lille lukket gaskammer, som sættes under tryk, når luftgeværet lades og frigives ved skudafgivelse. Dette skaber et system der er mere lydsvagt, har færre rystelser, bedre slidstyrke og afgiver et mere ensartet skud.

For at holde lyden nede fra det kraftige Power Piston gas-ram system, har Black OPS Sniper luftgeværet fået monteret en fast lyddæmper ved løbsudgangen. Lyddæmperen opfanger lyden i små kamre, mens haglet upåvirket forsætter mod målet.

Power Piston Gas-ram systemet gør Black OPS ekstra kraftigt, hvilket betyder at denne udgave af Black OPS opnår en udgangshastighed på 300 m/s ved brug af almindelige hagl og hele 360 m/s med PBA Power hagl.

Black OPS Sniper luftgeværet har et skæfte i kunststofmateriale, som gør den nem at vedligeholde og brugbar i alt slags vejr. Det særlige design betyder at skæftet har fået et rigtigt pistolgren og en kolbe med vertikal justering. På fronten af skæftet har Black OPS Sniper en fastmonteret bipod, som nemt kan foldes sammen når de ikke er i brug.

Black OPS Sniper leveres med 4x32 mm. kikkertsige, bipod og engelsk manual. 

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Black OPS.

Model: Sniper. 

Land (Brand): USA.

Produktionsland: Kina. 

Våbentype: Luftgevær.

System: Knækløb.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Nej. 

Magasin kapasitet:

Udgangshastighed: 300 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 360 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Venstre og højre side.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Ja.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 4,2 kg.

Løbslængde: 45 mm.

Total længde: 115 mm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Automatisk. 

Aftræk: To-trins aftræk. 

Stempel: Power Piston Gas-Ram.

Lyddæmper: Ja.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: 22 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: intet.

Kikkert medfølger: 4x32 mm.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: 4x32 mm. kikkertsigte, Bipod og engelsk manual. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved