KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Norica Black Eagle Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:21001SS18-AG
Norica Black Eagle Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:21001SS18-AG

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 3.799,00 kr - DU SPARER 26%

Specialpris 2.799,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Norica Black Eagle luftgeværet i kaliber 4,5 mm. skiller sig ud på sit utrolig flotte og specielle sorte skæfte produceret i dampbehandlet bøgetræ. Skæftet er indfarvet med mørk vandbasseret farve, så der opnås en mørke overfalde.

Luftgeværet er udover sit særlige skæfte utrolig kraftigt og når derfor en udgangshastighed på hele 315 m/s ved skydning med almindelige hagl. Den store kraft kommer fra den kraftige spændefjeder som er bygget ind i luftgeværet og spændes op når geværet lades ved at knække løbet.

Black Eagle fået en det unikke Norica justerbare aftræk, der giver skytten mulighed for selv at indstille aftrækket. Indbygget i aftrækket er også en automatisk sikring, som gør at man med Black Eagle får et sikker våben.

Luftgeværet afgiver en del lyd ved afgivelse af skud, og derfor har Norica monteret en lyddæmper på løbsudmundingen. Lyddæmperen er bygget med små kamre som opsamler og føre lyden væk uden at påvirke haglets præcision eller hastighed.  

Black Eagle har på enden fået monteret en skulderpude, der hjælper med at reducere rekylslag og giver skytten en øget oplevelse ved skydning i længere perioder. Skæftets har et klassik pistolgreb med ”Checkering-grib" udskæringer, samt udformet så det både kan anvendes af venstre- og håndsskytter.

Det fiberoptiske sigte på toppen af luftgeværet gør det muligt at skyde, uden montering af kikkertsigte, men luftgeværet har dog også en 11 mm. skinne til montering af kikkertmontage.

Luftgeværet leveres i papkasse og med engelsk manual.

Se en lille video om dejtaljerne på Black Eagle herunder.    

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Sigte: Fiberoptisksigte.

Skytte: Venstre- og højrehånd.

Skæfte: Træskæfte i sort indfarvet bøg.

Aftræk: Norica justerbar aftræk – automatisk sikring. 

System: Spændefjeder.

Udgangshastighed: 315 m/s.

Energi: 23,8 J.

Længde: 119 cm.

Løbslængde: 35,4 cm. 

Type: Knækløb.  

Rekyl: Vibrationsfri rekyl.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm. (0,177)

Manual: Engelsk.

Vægt: 3100 gram.