MTM Case-Gard Værkstedbænk

899,00 kr.
På lager
SKU
2504153FW21-AG

MTM Case-Gard værkstedbænk er perfekt når det er tid til at give sit luftgevær, jagtriffel, salonriffel, haglgevær eller andet gevær en kærlig hånd. Et perfekt redskab til både rensning, vedligeholdelse og våbensmedning. Værkstedsbænken fra MTM Case-Gard er udstyret med to gafler i støbt gummi, som både beskytter og holder geværet på plads, men der udføres service. Den bagerste gaffel har en klemme der holder geværet fast, og som gør det muligt at få den rette vinkel under service. 

Værkstedsbænken er udstyret med hele 11 rum til rengøringsmidler, som våbenolie, renseolie, fedt og andre serviceartikler. Der er hele 21 holder til skruetrækker, bits og andet udstyr støbt ned i materialet, og som gør det utrolig nemt at holde styr på alt gear. Derudover er der god plads til ekstra kulde, rengøringsmidler, skruer, værktøj og andet gear, som er praktisk at holde samlet. 

Foruden at være fantastisk til service, rengøring og vedligeholdelse af våben, så er værkstedsbænken fra MTM-Case-Gard også oplagt til brug under montering af kikkertsigte, lys og andet udstyr der kræver et fast leje. 

Værkstedsbænken er fremstillet i robust, kemisk og opløsningsresistent polypropylenplast, som er et materiale der næsten er umuligt at slide op og tåler næsten alle kemikalier.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved