Se alle nyheder fra Crosman her!

×

WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16 - GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Hill MK 4 PCP-Pumpe - Uden Vandudskiller

Varenummer:MK4-4128-005-AG
Hill MK 4 PCP-Pumpe - Uden Vandudskiller
Varenummer:MK4-4128-005-AG

 

Pris: 1.899,00 kr - DU SPARER 26%

Specialpris 1.399,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

PCP-fodpumpe fra engelske Hill. Pumpen har på fronten monteret et manometer, der viser hvor mange bar der er i luftcylinderen. Denne model er den helt nye og forbedret udgave som via en ny indsats har gjort det endnu nemmere at pumpe de kraftige PCP våben og den er tilmed også gjort nemmere at folde sammen og transportere via Field Service. Hill pumpen leveres inklusiv 1/8 slange og passer til næsten alle PCP våben. Pumpen er let at betjene og har samtidigt høj ydeevne, så du hurtigt får fyldt luft på din cylinder og kan fylde luftcylinder helt op til 300 bar.

Hill MK 4 PCP-pumpen er fremstillet på deres egen fabrik i Sheffield (England) og 100% dækket af Hills livsvarig produktgaranti.

 

Yderligere information

Specifications

Inkl. Kraftig påfyldningsslange.

Passer til: Hatsan, Gamo Weihrauch, BSA, Air Arms m.fl.

Vægt: 2,8 kg. 

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér