KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,- 

                                                                                            JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 6/1/2019

Weihrauch HW 75 Luftpistol - 4,5 mm.

Varenummer:1702-AIRGUN
Weihrauch HW 75 Luftpistol - 4,5 mm.
Varenummer:1702-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 3.699,00 kr - DU SPARER 19%

Specialpris 2.999,00 kr

Pris: 3.699,00 kr - DU SPARER 19%

Specialpris 2.999,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Weihrauch HW 75 luftpistolen er uden tvivl en af de bedste luftpistoler på markedet og giver med garanti den bedste kombination af præcision, kvalitet og hastighed. Det store håndtag og aluminiums konstruktionen gør at man får en tung pistol, der ligger rigtig godt i hånden og giver en unik kvalitetsfølelse. Denne kombinationen gør Weihrauch HW 75 oplagt til præcisions- og konkurrenceskydning på 10-20 meters afstand.

Pistolen skyder på et enkelt-takts pneumatisk system, hvilket betyder at hver gang overdelen løftes, presses der luft ind i kompressionskrammet, som så firgives ved skudafgivelse. Selve overdelen er derfor pistolens ladegreb og skal kun løftes en gang for hvert skud. Dette systemet har sine klare fordele ved at være utrolig præcist og giver et mere ensartet rekylfrit skud. Derudover er slidstyrken på systemet forbedret, og risikoen for at eksempelvis en fjeder bliver sløv elemineret. 

Selve pistolen er produceret i aluminium og med et ekstra stort håndtag i flot valnød. Et håndtag der både er med til at forbedre vægtbalancen på pistolen, men som også giver en markant forbedret støtte, når pistolen holdes i stærkt arm. Derudover har håndtaget fået klassiske net-udskæringer på begge sider, for at give et forbedret greb. Håndtaget kan anvendes af både venstre- og højrehåndsskytter.

Aftrækket er et klassik kvalitets aftræk, som også er kendt fra mange af Weihrauchs andre våben. På venstre side af pistolen sidde en lettilgængelig sikring og på toppen er der et klassisk pistolsigte.           

Bemærk:

For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Udgangshastighed: 125 m/s.

Sigte: Pistolsigte.

Skæfte: Valnød.

Materiale: Aluminium.

Pibe med riffelgang.

Produceret i Tyskland.

Aftræk: Weihrauch

Sikring: Manuel.

Længde: 28 cm.

Løbslængde: 17 cm.

Hagl: 4,5 mm. 

Kaliber: 4,5 mm. (0,177”)

Vægt: 1060 gram.