KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,- 

                                                                                            JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 6/1/2019

Crosman

Hos AIRGUN.dk finder du et stort udvalg af forskellige luftpistoler, som alle er velegnede til målskydning og konkurrenceskydning. Hos AIRGUN.dk kan du købe luftpistoler med fjeder, luftpistoler med gas ram og luftpistoler med PCP. Shop mellem kendte mærker såsom Gamo, Crosman, Hatsan og Weihrauch, så du er sikker på at få en luftpistol i god kvalitet. 

Vores sortiment indeholder alle prisklasser, og derfor finder du alt fra den prisvenlige fjederluftpistol Gamo P900 til den helt dyre Weihrauch HW 44 FAC PCP luftpistol. Dertil har vi naturligvis også hele den anerkendte Weihrauch HW 45 serie på lager i alle modeller. Er du på jagt efter en anderledes luftpistol, har vi Crosman American Classic med Variabel Pump teknologi eller Crosman PSM45 med magasin til rundkugle hagl.        

Alle luftpistoler i vores sortiment er i 4,5 mm. og kan derfor erhverves uden jagttegn, våbentilladelse eller krav om opbevaring i våbenskab, blot du er fyldt 18 år. Alle luftpistoler er luftpistoler er dækket af vores prisgaranti, lagerførte og klar til hurtig dag til dag levering.   

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål, så er vores kundeservice klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Top