KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,- 

                                                                                            JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 6/1/2019

Luftgevær - PCP

Luftgevær - PCP

Et PCP luftgevær bruger komprimeret luft fra en luftcylinder, som energikilde til at affyre haglet ud af løbet. Den store luftcylinder på PCP luftgeværet fyldes via en PCP-håndpumpe, dykkerflaske eller PCP-kompressor til 200 bar, hvorefter der kan afgives op til 80 skud alt efter model og lufttryk. Luftcylinderen kan både være fastmonteret på luftgeværet eller skruet ind i på undersiden af skæftet. De fleste PCP luftgevær har et magasin med plads til mellem 10-14 hagl og findes i udgaver der er enkeltskuds, semiautomatiske eller med pumpaction.  

Hos AIRGUN.dk er vi vilde med PCP luftgevær, og har vi Danmarks største udvalg, fra anerkendte producenter som; Gamo, Weihrauch, Crosman, Hatsan, Cometa og Kral Arms. PCP luftgevær er mere tekniske end normale luftgevær med fastløb eller knækløb, og derfor er prisen ofte højere. Vores sortimenter tæller et bredt prisniveau, fra den prisvenlige Crosman Benjamin Maximus til de helt dyre, som Weihrauch HW 100S F.S.B og Hatsan Hercules PCP luftgevær. Sortimentet indeholder også bestsellerne Hatsan BT-65SB QE Long, Hatsan AT-44 og Crosman Benjamin Marauder. Derudover finder du særlige udgaver med indbygget luftregulator, som Gamo Coyote Wood Regulator og den semiautomatiske Kral Arms Puncher Auto.  

Alle PCP luftgevær i vores sortiment, er lagerførte og klar til hurtig dag til dag levering i hele Danmark. Dertil er de naturligvis dækket af vores prisgaranti og kan leveres fragtfrit med GLS.

Se vores mange PCP luftgevær herunder og læs mere om PCP luftgevær nederst på siden.    

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Top