KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,- 

                                                                                            JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 6/1/2019

Gamo

Luftgevær - FAST LØB

Et luftgevær med fast løb giver den største træfsikkerhed og slagkraft, grundet at ladningen foregår via spændestang, som er monteret enten på siden af geværet eller under piben. Dette forhindrer piben i at flytte sig under en ladning af luftgeværet og betyder at man opnår en utrolig høj præcision og stabilitet. 

Hos AIRGUN.dk har vi et stort udvalg af luftgevær med fastløb, som alle er på lager os klar til hurtig og gratis levering i hele Danmark, hvis GLS vælges som leverandør. Sortimentet tæller luftgevær med fastløb fra førende producenter som Gamo, Hatsan, Weihrauch og Kral Arms. Vi forsøger hele tiden at have et bredt udvalg af luftgevær med fastløb, og derfor finder du både mere prisvenlige modeller som Kral Arms N-08 til topmodellen Weihrauch HW 97KT. I mellemprisklassen finder du også de to legendariske og anmelderroste Gamo CFX og Gamo CFX Royal luftgevær.    

Et luftgevær med 4,5 mm kaliber eller mindre kræver stadig ikke jagttegn, våbentilladelse eller opbevaring i våbenskab. Men man skal dog være fyldt 18 for at købe et luftgevær.

Se vores store udvalg af luftgevær herunder og læs mere nederst på siden. 

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

Top