VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Karesuando Vasittu Kniv - Håndlavet Dolk m/skede

Varenummer:4043SS19
Karesuando Vasittu Kniv - Håndlavet Dolk m/skede
Varenummer:4043SS19

 

1.299,00 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Karesuando Vasittu Kniv - Håndlavet Dolk m/skede er en mindre allroundkniv, der ikke går på kompromis med størrelse og er smukt forarbejdet. Den er remstillet i olieret masurbirk og ligger godt i hånden. Den er særlig velegnet til arbejde, hvor der kræves en høj grad af kontrol. 

  • Hærdet stålblad, Sandvik 12C27, stål HRC57
  • Skede i læder
  • 10 års garanti
  • Skaft af olieret birk
  • Breddeblad: 21 mm
  • Bladlængde: 68mm 

Karesuando Kniven er navngivet efter samer-området Karesuando beliggende 250 km nord for polarcirklen, på samme breddegrad som det centrale Grønland og de nordligste dele af Canada. Karesuando har siden 1975 produceret knive og økser i højeste kvalitet - alle produkter er tilpasset og inspireret af områdets golde, arktiske klima, nordlyset og midnatssolen. Karesuando fremstiller ægte produkter formet af århundredgamle håndværkstraditioner og naturprodukter.

De håndværksmæssige traditioner går tilbage til en tid, hvor læder fra rensdyr, horn, ben, træ, birkebark og uld var let tilgængelige materialer. Disse råvarer bruges stadig i dag i produktionen. Håndværk til entusiaster som foretrækker naturens egne materialer og finder nydelse i godt håndværk. 

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode