Karesuando Unna Àksu Jaktyxa - Mørk Jagtøkse

2.099,00 kr.
På lager
SKU
3639FW20

Karesuando Unna Àksu Jaktyxa med mørkbejset skæfte. En kvalitetsøkse til jagt, havearbejde og mindre træstykker. Unna er primært beregnet til at blive brugt i jagt situationer, eller som et perfekt værktøj i dit køkken. Den er desuden fremragende til udskæring i træ og til optændingsbrænde og altså ikke til decideret hugning af brænde.

Øksens hoved er fremstillet i rustfrit stål og det medfølgende hylster er designet således, at du i en håndevending kan placere øksen på rette sted i bæltet. Skæftet er fremstillet i smukt mørkbejset birketræ. Leveres i gaveæske med hyster og diamantsliber.

Materiale: Rustfrit stål, Mørkbejset birketræ, Detaljer i Elg-ben, Rensdyr

Materiale Skede/Hylster: Koskind

Vægt ca. 310 gram

Længde: ca 230 mm

Øksen kommer i en gaveæske med hyster og diamantsliber.

Karesuando Kniven er navngivet efter samer-området Karesuando beliggende 250 km nord for polarcirklen, på samme breddegrad som det centrale Grønland og de nordligste dele af Canada. Karesuando har siden 1975 produceret knive og økser i højeste kvalitet - alle produkter er tilpasset og inspireret af områdets golde, arktiske klima, nordlyset og midnatssolen. Karesuando fremstiller ægte produkter formet af århundredgamle håndværkstraditioner og naturprodukter.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved