Karesuando Singi Fällkniv - Håndlavet Foldekniv Mørk

1.399,00 kr.
På lager
SKU
3617FW19brun

Karesuando Singi Fällkniv - Håndlavet Foldekniv i mørk oliveret birk og detaljer i horn og læder. Singi er fremstillet i hærdet stål og der medfølger en skede i læder. Produktionen af knive fra den svenske knivfabrik Karesuando er i højeste kvalitet med en lang tradition som afspejles i de smukke knive. Kniven er beregnet til daglig brug på jagt, fiskeri eller forskellige andre udendørs aktiviteter. Kræs for kendere!

Materiale: Mørk olieret birk, horn fra rensdyr, koskind

Materiale knivblad: Hærdet rustfrit stål 24x 80, Hårdhed: HRC58

Medfølgende skede i læder

Bladlængde: ca 8cm

Bladbredde: ca 2,4cm

Karesuando Kniven er navngivet efter samer-området Karesuando beliggende 250 km nord for polarcirklen, på samme breddegrad som det centrale Grønland og de nordligste dele af Canada. Karesuando har siden 1975 produceret knive og økser i højeste kvalitet - alle produkter er tilpasset og inspireret af områdets golde, arktiske klima, nordlyset og midnatssolen. Karesuando fremstiller ægte produkter formet af århundredgamle håndværkstraditioner og naturprodukter.

De håndværksmæssige traditioner går tilbage til en tid, hvor læder fra rensdyr, horn, ben, træ, birkebark og uld var let tilgængelige materialer. Disse råvarer bruges stadig i dag i produktionen.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved