Nyhed! Stoeger Airguns er nu på lager! Se alle modeller her.

×

VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Karesuando Giron Kniv - Håndlavet Dolk m/skede

Varenummer:3537SS19
Karesuando Giron Kniv - Håndlavet Dolk m/skede
Varenummer:3537SS19

 

1.299,00 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Karesuando Giron Kniv er navngivet efter det samiske navn for byen Kiruna i den nordligste del af Lappland, hvor den stadig fremstilles. Giron er en fantastisk, simpel, mindre kniv til daglig brug, til jagt, fiskeri og fritid til entusiaster som foretrækker naturens egne materialer og finder nydelse i godt håndværk. Fremstillet i rustfrit stål Sandvik 12C27 blad, hærdet til 57HRC med skaft i olieret birk og rensdyr. Flot tilhørende skede i detaljeret læder. En fantastisk mindre håndlavet dolk. 

Karesuando Kniven er navngivet efter samer-området Karesuando beliggende 250 km nord for polarcirklen, på samme breddegrad som det centrale Grønland og de nordligste dele af Canada. Karesuando har siden 1975 produceret knive og økser i højeste kvalitet - alle produkter er tilpasset og inspireret af områdets golde, arktiske klima, nordlyset og midnatssolen. Karesuando fremstiller ægte produkter formet af århundredgamle håndværkstraditioner og naturprodukter.

De håndværksmæssige traditioner går tilbage til en tid, hvor læder fra rensdyr, horn, ben, træ, birkebark og uld var let tilgængelige materialer. Disse råvarer bruges stadig i dag i produktionen.

  • Rustfrit stål Sandvik 12C27 blad, hærdet til 57HRC.
  • Skede i læder
  • 10 års garanti
  • Skaft af olieret birk og rensdyr
  • Breddeblad: 18 mm
  • Bladlængde: 75mm 

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode