Aselkon Arms hos AIRGUN.dk - Se alle nye Aselkon PCP-luftgevær her!

×

WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16 - GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Karesuando Älgen Kolstål Kniv - Håndlavet Dolk m/skede

Varenummer:3532SS19
Karesuando Älgen Kolstål Kniv - Håndlavet Dolk m/skede
Varenummer:3532SS19

 

1.199,00 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Karesuando Älgen Kolstål Kniv - Håndlavet Dolk m/skede i detaljeret læder. Fremstillet i carbonstål med skaft i olieret birk og rensdyr. En fantastisk Allround kniv til jagt, fiskeri og fritid til entusiaster som foretrækker naturens egne materialer og finder nydelse i godt håndværk. 

Karesuando Kniven er navngivet efter samer-området Karesuando beliggende 250 km nord for polarcirklen, på samme breddegrad som det centrale Grønland og de nordligste dele af Canada. Karesuando har siden 1975 produceret knive og økser i højeste kvalitet - alle produkter er tilpasset og inspireret af områdets golde, arktiske klima, nordlyset og midnatssolen. Karesuando fremstiller ægte produkter formet af århundredgamle håndværkstraditioner og naturprodukter.

De håndværksmæssige traditioner går tilbage til en tid, hvor læder fra rensdyr, horn, ben, træ, birkebark og uld var let tilgængelige materialer. Disse råvarer bruges stadig i dag i produktionen.

  • Carbonstål 1770, hærdet til 57HRC
  • Skede i læder med plastic-forstærkning
  • 10 års garanti
  • Skaft af olieret birk og rensdyr
  • Breddeblad: 21 mm
  • Bladlængde: 83mm 

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode