Spar -55% på Gamo Varmint luftgeværet her!

×

WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16 - GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

JSB Predator Metalmag Hagl - 4,5 mm.

Varenummer:48833450SS20-AG
JSB Predator Metalmag Hagl - 4,5 mm.
Varenummer:48833450SS20-AG

 

99,00 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

JSB Predator Metalgmag hagl i 4,5 millimeter kaliber er endnu en udgave af JSB anerkendte Predator hagl, som er særlig regnet til brug på jagt grundet dens høje anslagsenergi. Alle hagl i Predator serien er udviklet i samarbejde med JSB amerikanske partner og serien store ekspansionsevne har blandt andet gjort at den tidligere har vindet prisen for bedste jagt hagl.

Haglet er lavet som et klassisk Hollow Point hagl, men hvor der normalt er et hulrum har man placeret et stykke metal, som får haglet til at gå længere ind i byttet inden den ekspandere. Underdelen er lavet i hårdt bly, som når det rammer byttet folder sig ud, og gør ekstra stor skade på byttet. Haglet leveres i en metaldåse med skruelåg og indeholder 200 stk. med en vægt på 0,55 gram pr. hagl. Bemærk at 4,5 mm. hagl ikke må anvendes til jagt i Danmark, og at haglet ikke kan anvendelse i PCP-magasiner. 

Yderligere information

Specifications

Type: Hollow Point - Metalspids / Special hagl.

Kaliber: 4,5 mm / .177.

Antal: 200 stk.

Land: Tjekkiet.

Bemærk: Passer ikke i PCP-magasin.

Vægt: 0,55 gram.

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode