KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Hatsan Torpedo 150 TH Sniper Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1170-AIRGUN
Hatsan Torpedo 150 TH Sniper Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1170-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 3.499,00 kr - DU SPARER 20%

Specialpris 2.799,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Hatsan Torpedo 150 TH Sniper er en specieludgave af den klassiske Hatsan 150’er, hvor der er kælet ekstra for detaljerne og skruet på for egenskaberne. Luftgeværet bygger dog på samme anerkendte og kraftige Hatsan spændestangssystem, som gør den blandt de kraftigste luftgevær på markedet.

Det kraftige system lades ved at løsne spændestangen under løbet, og trække det helt rundt, mens haglet placeret i en lille skål på toppen af luftgeværet. Det betyder at selve løbet ikke knækkes som på traditionelle luftvåben og det der ikke er nogen risiko for slør eller skævheder i samlingen. Sammen med et ekstra langt løb opnås der et utrolig præcist luftgevær, selv på rigtig lange af afstande.

Luftgeværet indeholder også det justerbare Hatsan Quattro aftræk, der gør det muligt både at indstille hårdheden, længden og cyklus af aftrækket. Derudover har det kraftige luftvåben den støddæmpende SaS teknologi (Shock Absorber System), som betyder at en mekanisme inde i løbet optager noget af det rekylslag, der kommer ved skudafgivelse. Samlet er de to nye teknologier med til at give et klart forbedret skydeoplevelse og en øget komfort for skytten.

Skæftet er produceret i let og vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale med et støttende og komfortabelt thumbhole håndtag. Denne udformning betyder dog at Hatsan 140 TH Sniper bedst anvendes af højrehåndsskytter.

Denne Sniper udgave har tilmed en justerbar kindbude, som  nemt indstilles vertikalt. På kolben sidder der tre Hatsan TRIOPAD® plader, som gør det muligt at ændre længeden af skæftet, samt en rekylabsorberende DynaPad skulderpude.

Der medfølger en Hatsan Bipod, luksus kikkertstop og en engelsk manual.

Yderlig information og beskrivelse af de Hatsan teknologier luftgeværet indeholder kan læses herunder. 

Se manualen til Hatsan Torpedo 150TH Sniper her.

Quettro gør det muligt at indstille aftrækket, så det passer helt perfekt og giver dermed en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket gør det muligt at indstille aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde, selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. og vil derefter automatisk returnerer til udgangsposition. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som automatisk låser, hvis luftgeværet tabes. 

Hatsan Shock Absorber System (SAS) er et unikt system, der reducerer de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af luftgeværetl, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet.

 TRUGLO

Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. Den røde front sigte parres med grønne sigte og giver dermed en god oplysning af målet.  

TRIOPAD® Butt System 

Hatsan TRIOPAD® Butt System er et unikt system der både er med til at give en mere behagelig skydeoplevelse, samt mulighed for justering af længeden af skulderpuden. De specielle gummipuder absorbere rekylsalget og yder derved optimal beskyttelse af skulderen under skydning. Derudover er det muligt at justere længden af skulderpuden ved at fjerne eller tilføje de individuelle plader.   

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Inkl. Hatsan Bipod.

Inkl. ”luksus” kikkertstop.

Fås kun til højrehåndsskytter.

Sigte: TRUGLO fiberoptisksigte.

Passer både til venstre- og højrehåndsskytter.

Justerbart aftræk via Quattro Trigger.

Skulderpude: TRIOPAD® justerbart system.

Skæfte: Sort kunststofskæfte med thumbhole.

Shock Absorber System - reducerer vibrationer.

Type: Fastløb.

Løb med riffelgang.

Monteringsskinne inkl. (kikkert): 11 mm.

Udgangshastighed: 380 m/s.

Inkl. Engelsk manual.

Længde: 117 cm.

Løbslængde: 43 cm.

Bagsigte: 0,9 mm. (Grøn)

Frontsigte: 1,5 mm. (Rød)

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm.