Hatsan SpeedFire Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 1.799,00 kr. DU SPARER 10% 1.999,00 kr.
Udsolgt
SKU
SPEEDFIREFW22
Leveringstid: 1-3 hverdage

Hatsan SpeedFire luftgevær med magasin, som gør luftgeværet utrolig nemt og sjovt at skyde med. Det stopper dog ikke her, for SpeedFire byder også på Quattro aftræk, SaS rekyldæmper, Vortex gascylinder, Truglo fiberoptisksigte og lyddæmper. Læs mere om SpeedFire og de mange teknologier herunder. 

Hatsan kalder deres nye magasin-teknologi til knæk-luftvåben for ”EZ-Load Action System”, og minder om systemet i Gamo Replay Maxxim og Gamo Replay Magnum. Systemet lades ved at fylde Rapid Performance Mag (RPM) 12-skudsmagasinet og indsætte det i holderen på toppen af luftgeværet. Når der tages ladegreb indsætter systemet automatisk et nyt hagl, hvorefter luftgeværet er klar til at skyde.  

Luftgeværet skyder på Hatsan Votex gasstempel, hvor den normale spændefjeder er skiftet ud med en lille gascylinder. Når luftgeværet lades, bliver gascylinderen sat under ”tryk”, som udløses ved skudafgivelse. Votex gascylinderen har fordel ved at afgive mindre støj, færre rystelser samt et mere ensartet skud.

Votex gascylinderen betyder at SpeedFire opnår en udgangshastighed på hele 305 m/s med almindelige hagl. For at reducerer rekylsalget fra det kraftige system, har SpeedFire fået Hatsans SaS rekyldæmper indbygget, mens lyden holdes nede af en fastmonteret lyddæmper på løbet. 

Sammen med magasin-systemet har SpeedFire fået monteret Hatsan anerkendte Quattro to-trins aftræk, som både er justerbar, har manuelsikring og indbygget sikkerhedsfunktion hvis luftgeværet tabes.       

Skæftet er produceret i kunststofmateriale med pistolgrab, dobbelt kindpude og skulderpude i stødabsorberende gummi. På oversiden har luftgeværet en 11-22 mm. rail til montering af rødpunkts- eller kikkertsigte. Et lille foldbart fiberoptisk Truglo sigte, gør det dog også muligt at skyde med luftgeværet uden kikkertsigte. 

Hatsan SpeedFire luftgeværet leveres i papkasse med to magasiner og engelsk manual. 

Se Hatsan SpeedFire manualen her. 

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Hatsan.

Model: SpeedFire. 

Land (Brand): Tyrkiet.

Produktionsland: Tyrkiet. 

Våbentype: Luftgevær.

System: Knæk-system - Magasin.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 12-skudsmagasin. 

Magasin kapasitet: 12-skuds. 

Udgangshastighed: 305 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl:

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale - Advanced Polymer.

Kindpude: Højre.

Skulderpude: Hatsan TRIOPAD® justerbart gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Højre. 

Vægt: 3 kg.

Løbslængde: 37 cm.

Total længde: 119 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: Hatsan Quattro Trigger. 

Stempel: Spændefjeder - Fast Løb.

Lyddæmper: Hatsan Sound Moderator.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: 11 & 22 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Fiberoptisk Truglo.

Kikkert medfølger: Nej.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Hatsan bipod, kikkertstop & engelsk manual. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved