Christmas Sale! - Se alle tilbud her! ×

Hatsan Sortie PCP Luftpistol - 4,5 mm.

Tilbudspris 3.899,00 kr. DU SPARER 3% 3.999,00 kr.
På lager
SKU
0401290SS18-AG

 Julegaver byttes til og med d. 9. Januar 2023

Hatsan Sortie PCP luftpistol er en nyhed fra Hatsan, som i den grad skiller sig ud fra mængden på både udseende, udgangshastighed og teknologi. Hatsan Sortie er bygget op omkring et semiautomatisk PCP-system, som kun gør det endnu sjovere at skyde med luftpistolen. Derudover byder Sortie selvfølgelig også på en række anerkendte Hatsan teknologier.

Luftpistolen skyder som nævnt på et kraftig semiautomatisk PCP-system, hvor en 62cc luftcylinder flydes via en godkendt dykkerflaske eller PCP fodpumpe. Derefter har skytten helt op til 28 skud via et 14-skuds magasin inden det igen er nødvendigt at opfylde luftcylinderen. Det kraftige PCP-system betyder at man opnår en udgangshastighed på hele 245 m/s med almindelige hagl. Lufttrykket kan aflæses via trykmåler på siden af luftpistolen, og må maksimalt fyldes til 200 bar. 

For at holde støjen fra PCP-systemet nede, har Hatsan Sortie fået indbygget den særlige ”Hatsan Fully Shrouded” lyddæmperteknologi, hvor hele løbet er pakkes ind, hvor så lyden komprimeres ud via små huller i isoleringen. 

Hatsan Sortie luftpistolen en manuelt kvalitets aftræk i en sort farve, som matcher det sort kunststofskæfte med ergonomisk håndtag. Skæftet har derudover både mulighed for montering af 11 og 22 mm. kikkertsigtemontage, mens et fiberoptisk Truglo sigte også gør det muligt at skyde uden kikkertsigte. 

Hatsan Sortie PCP Luftpistolen leveres derudover med tre 14-skudsmagasiner, quick-fill dyse, pistolkuffert i hård plast og engelsk manual.  

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Sigte: Fiberoptisk Truglo sigte.

Skytte: Højrehåndsskytter.

Sikring: Manuel.

Skæfte: Sort kunststofskæfte.

Lyddæmper: Fully Shrouded.

Riffelgang: Løb med riffelgang.

Monteringsskinne: 11 mm og 22 mm.

Udgangshastighed: 245 m/s.

Type: Semiautomatisk PCP.

Manual: Engelsk - Klik her.

Længde: 42 cm.

Løbslængde: 20 cm.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 2000 gram.

 

 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved