KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Hatsan Mod 55S Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1422SS18-AG
Hatsan Mod 55S Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1422SS18-AG

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 1.499,00 kr - DU SPARER 20%

Specialpris 1.199,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Med Hatsan Mod 55S får man et komplet luftgevær, der både har høj udgangshastighed, høj præcision og som er bygget i høj kvalitet. Mod 55S er et klassik ”knækluftgevær”, hvor løbet skal knækkes ved hvert skud og hvor haglet indsættes i løbsindgangen.

Mod 55S skyder på et traditionelt spændefejder system, hvor en fjeder spændes op, når luftgeværet lades – et klassik og stabilt system som de fleste luftgevær anvender.

Hatsan 55S har dog i den nyeste udgave fået et par opdateringer, som gør at den indeholder de nyeste teknologier fra Hatsan. Det betyder at luftgeværet nu har det rekyl absorberende SaS (Shock Absorber System) system indbygget i skæftet, som er en mekanisme der absorbere og reducere rekylslaget. Dette er både med til at øge skydeopleverlsen, men samtidig også med til at beskytte mekanikken inde i luftgeværet.

Derudover har Hatsan Mod 55S også fået det nye Hatsan Quattro aftræk har en række indstillingsmuligheder, men også har en unik sikkerhedslås, der automatisk låser hvis luftgeværet tabes. 

Hatsan 55S har et montecarlo træskæfte med net-udskæringer, der gør luftgeværet mere sikkert at holde på. Udformning af skæftet betyder at luftgeværet både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. For at give en øget komfort og absorbere rekylslag er der på enden af skæftet monteret en skulderpude i et blød gummimateriale.

Luftgeværet er forberedt kikkermontage og der medfølger engelsk manual.   

Se manualen til Hatsan Mod 55S her.

  

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Sigte: faste sigtemidler.

Passer både til venstre- og højrehåndsskytter.

Justerbart aftræk via Quattro Trigger.

Skæfte: Træskæfte.

Shock Absorber System - reducerer vibrationer.

Type: Knækløb.

Løb med riffelgang.

Monteringsskinne inkl. (kikkert): 11 mm.

Udgangshastighed: 305 m/s.

Inkl. Engelsk manual.

Længde: 114 cm.

Løbslængde: 45 cm.

Bagsigte: 0,9 mm. (Grøn)

Frontsigte: 1,5 mm. (Rød)

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 3,400 gram.