KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Hatsan Mod 55S Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1422-AIRGUN
Hatsan Mod 55S Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1422-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

 • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

 • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

 • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

 • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

 • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

 • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

 • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

 • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

 • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

 • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 1.499,00 kr - DU SPARER 20%

Specialpris 1.199,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

 Med Hatsan MOD 55S luftgevær får man et komplet gevær der både har høj udgangshastighed, høj præcision og høj kvalitet. Geværet er et klassik ”knækluftgevær”, hvor løbet skal knækkes ved hvert skud og hvor haglet kommer direkte i løbet. Den skyder på et traditionelt spændefejder system, hvor en fjeder spændes op når der geværet lades og udløses ved at trykke på aftrækkeren – et klassik og stabilt system som de fleste luftgevær anvender.

Hatsan 55S har dog i den nyeste udgave fået et par opdateringer, som gør at den indeholder de nyeste luftgevær teknologier fra Hatsan. Det betyder at geværet nu har det rekyl absorberende SAS (Shock Absorber System) system indbygget i skæftet, hvilket er en mekanisme der absorbere og reducere rekylslaget. Dette er både med til at øge oplevelsen for brugeren af geværet, men samtidig også med til at beskytte selve teknologien og mekanikken inde i geværet. Derudover har 55S også fået det nye Hatsan Quattro aftræk som både giver skytten en række indstillingsmuligheder, men også har en unik sikkerhedslås, hvis geværet f.eks. tabes ved et uheld.

Hatsan 55S har et montecarlo træskæfte med nedskæringer, der gør geværet nemmer og mere sikkert at holde på. Udformning af skæftet betyder at geværet både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. For at give en øget komfort og absorbere rekylslag er der på enden af skæftet monteret en skulderpude i et blød gummimateriale. Geværet er forberedt kikkermontage og der medfølger engelsk manual.   

Se manualen til Hatsan Mod 55S her.

Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra. 

Hatsan Shock Absorber System (SAS) er et unikt system, der reducere de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af geværet, pistol, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet og ligesom det beskyttere udstyret er det også med til at give skytten en mere behagelig skydeoplevelse.  

 TRUGLO

Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet. 

  

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

 

Yderligere information

Specifications

Sigte: TRUGLO fiberoptisksigte.

Passer både til venstre- og højrehåndsskytter.

Justerbart aftræk via Quattro Trigger.

Skæfte: Træskæfte.

Shock Absorber System - reducerer vibrationer.

Type: Knækløb.

Løb med riffelgang.

Monteringsskinne inkl. (kikkert): 11 mm.

Udgangshastighed: 305 m/s.

Inkl. Engelsk manual.

Længde: 114 cm.

Løbslængde: 45 cm.

Bagsigte: 0,9 mm. (Grøn)

Frontsigte: 1,5 mm. (Rød)

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 3,400 gram.

 • Hatsan Bipod

  Pris: 149,00 kr - DU SPARER 33%

  Specialpris 100,00 kr

 • Våbenolie - 125 ml

  Pris: 79,00 kr - DU SPARER 51%

  Specialpris 39,00 kr